vineri 8 octombrie 9:06 AM

Abonare la google news

Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Gigi Becali. Singura condiție nediscutabilă a antrenorului de la FCSB


Pe lângă deja cunoscutele clauze din contract, Edi Iordănescu a recunoscut recent ca i-a mai cerut un lucru lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului a luat recent decizia de a-i mări salariul unui fotbalist, iar asta nu a fost tocmai pe placul lui Iordănescu Jr. Antrenorul spune că i-a tranmsis lui Becali că își dorește să fie implicat în astfel de decizii la echipă și a explicat și care e argumentul său.


Edi Iordănescu impune o nouă regula la FCSB. Ce i-a cerut lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a declarat recent că i-a cerut lui Gigi Becali să îl implice inclusiv în negocierile dintre el și jucători. Asta după ce Becali a decis să îl răsplătească pe Andrei Cordea și să îi ofere o mărire de salariu.
Mijlocașul de 22 de ani a avut evoluții foarte bune de la transferul la FCSB, iar Gigi Becali l-a chemat la renegocieri. Finanțatorul i-a propus o mărire de salariu de la 7000 la 10.000 de euro, însă i-a pus și o condiție clară. Să continue să joace la fel de bine ca până acum.
Edi Iordănescu a comentat subiectul și a explicat riscurile unei astfel de decizii. Antrenorul spune că o mărire de genul poate influența psihicul jucătorului și implicit jocul acestuia. În acest context, Iordănescu Jr. i-a pus lui Gigi Becali o condiție clară:

Am cerut să fiu implicat în deciziile astea (n.r. – măririle salariale). E adevărat, nu am eu pixul în mână. Dar am cerut să fiu implicat în momentele astea, pentru a le putea gestiona. Un jucător, când are o mărire de salariu, poate intra într-o zonă de confort, de automulţumire, de relaxare. Pentru mine, asta e o problemă.
O mărire e binevenită din partea conducerii, dar în tandem cu mine. Există riscul unui recul pentru jucător şi atunci avem o problemă. Până la urmă, nu sunt banii mei, dar e important să fiu şi eu la curent şi consultat”, a declarat antrenorul lui FCSB pentru Telekomsport.

Trei goluri și patru pase decisive are Andrei Cordea în 14 meciuri jucate la FCSB. Cota lui de piață este de 900.000 euro, potrivit Transfermarkt.

Edi Iordănescu, după ultima discuție cu Gigi Becali: „Nu toți vedem fotbalul la fel”

Edi Iordănescu vorbește constant cu Gigi Becali despre munca pe care o depune la FCSB, iar la ultima discuție pe care a avut-o cu finanțatorul echipei a primit noi asigurări că postul său nu este în pericol.

În mandatul său, Iordănescu Jr. a obținut 4 victorii în Liga I, a remizat o dată și a încasat o înfrângere. Golaverajul acestor 6 partide a fost de 13 goluri marcate și 4 primite. Cu toate acestea, Gigi Becali și-ar dori un ca jucătorii săi să practice un fotbal și mai spectaculos în viitorul apropiat. Îndrebat despre acest subiect, Edi Iordănescu nu a negat faptul că patronul echipei are o viziune diferită asupra fotbalului, dar spune că acest lucru este perfect normal. Mai mult, antrenorul a ținut să asigure că postul său nu este în pericol, iar Gigi Becali se ține în continuare de promisiunile pe care i le-a făcut înaintea venirii sale la FCSB:

Sunt discuţii fireşti ce le am eu cu patronul echipei. Discuţii normale.
Fotbalul nu putem să-l vedem toţi la fel. Mă bucur in continuare de promisiunile pe care mi le-a făcut. E deschis dialogului şi asta contează foarte mult pentru mine. Îl am pe Mihai Stoica alături. Este un mediator foarte bun. Mă ajută pentru că îmi conferă linişte. Eu lucrez cu echipa mult pe teren. Sunt conştient că suferim ca joc, dar ne-am asumat asta cu jocul. Dacă mă pui să aleg între joc si rezultate… Aleg, în momentul acesta, rezultatele!”, a mai spus Edi Iordănescu.

Încă un transfer pentru Edi Iordănescu. Gigi Becali și-a dat acordul pentru puștiul-revelație.

Playsport.ro