vineri 3 decembrie 11:33 AM

Abonare la google news

Ce gest a făcut Poliția din Scoția pentru familia unei femei decedate


Poliția din Scoția a decis să ofere despăgubiri unei familii după un accident petrecut acum șase ani. Concret, o femeie a murit în iulie 2015 în urma unui accident, pentru că oamenii legii nu au intervenit la timp. Femeia a rămas încarcerată timp de trei zile în propria mașină.


Este cazul Lamarei Bell, în vârstă de 25 de ani, care a zăcut timp de trei zile alături de prietenul ei mort într-o mașină implicată într-un accident în Marea Britanie.

Familia Lamarei Bell a dat în judecată Poliția după acel incident, iar justiția a decis după cinci ani că oamenii legii trebuie să plătească familiei despăgubiri de un milion de lire sterline (aproximativ 1,2 milioane de euro).

Poliția a plătit despăgubiri pentru familia unei persoane decedate acum șase ani

Conform Adevărul.ro, poliția a ajuns la fața locului abia după trei zile și după un al doilea apel al unor martori, care au găsit-o pe femeie în stare critică.

Aceasta a decedat după al trei zile la Spitalul Universitar Queen Elizabeth din Glasgow.

Reprezentanții Poliției au recunoscut că au existat probleme în gestionarea apelurilor de urgență, care au dus la moartea lui Bell. Aceștia și-au cerut scuze în mod public față de familia îndurerată.

„Moartea Lamarei Bell şi John Yuill (nr.red. prietenul Lamarei) a fost o tragedie şi gândurile noastre rămân la copiii, familiile şi prietenii lor. Poliţia din Scoţia se va implica în orice proces legal care ar putea avea loc. Nu ar fi potrivit să comentez mai mult în acest moment”, a declarat Fiona Tayler, șeful adjunct al Poliției.

Promotor.ro