2 iunie 1:00 PM

Abonare la google news

Ce face acum Michael Schumacher! Un apropiat dezvăluie: „Îl văd de două ori pe lună! Nu-l las în pace”

Michael Schumacher e vizitat de două ori pe lună de către preşedintele FIA, Jean Todt. Fostul mare campion de Formula 1 se recuperează după gravul accident la schi suferit în 2013.

Jean Todt este un apropiat al familiei Schumacher. El era director sportiv la Ferrari în perioada în care pilotul german a cucerit cinci titluri mondiale, din cele șapte pe care le deține în palmares.

Michael Schumacher, în decembrie 2013, a suportat o gravă lovitură la cap. Schia în staţiunea franceză Meribel. A fost transferat la un spital din Grenoble de urgență, iar până în vara lui 2014 a fost în comă.

Ce face acum Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună”

Schumacher a avut un diagnostic crunt: traumatism cranian sever şi hemoragie cerebrală.

În iunie 2014 a fost mutat la clinică din Lausanne și din septembrie se află la locuinţa sa din Gland, Elveția, acolo unde familia i-a amenajat o adevărată unitate medicală.

„Îl văd pe Michael cel puţin de două ori pe lună. Nu îl las în pace. Pe el, pe Corinna, familia… am avut atât de multe experienţe împreună… Frumuseţea a ceea ce am trăit este parte din noi şi continuă”, a spus Todt pentru presa internațională.

Anul trecut, în toamnă, el preciza că sunt șanse mici ca Schumacher să revină la forma fizică pe care o avea înainte de accident: „L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Dumnezeule, ştim că a suferit un accident teribil la schi, care i-a cauzat multe probleme. Dar el are alături o soţie extraordinară, îi are pe copii, are asistente şi tot ce îi putem dori este tot ce e mai bine pentru el şi pentru familia sa. Tot ce pot face eu este să le fiu aproape până când voi putea face ceva, iar apoi voi face acel lucru. Cred că acesta este maximum pentru el. Dacă sunt şanse să îl vedem cum era înainte de accident? Nu cred asta”.

 

 

 

 

Citeste articolul pe ProSport