vineri 3 decembrie 4:30 PM

Abonare la google news

Ce „chinuri” îi leagă pe Lidia Buble, Alex Velea și Bianca Drăgușanu


Sunt celebri, dar asta nu i-a ajutat cu nimic atunci când au avut de-a face cu Poliția. Lidia Buble, Alex Velea și Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre persoanele publice “taxate” de oamenii legii.


Notorietatea nu te ajută chiar întotdeauna! Lidia Buble, de exemplu, este implicată într-o controversă serioasă. Artista a fost acuzată că ar fi refuzat să sufle în aparatul etilotest, iar apoi ar fi încercat să mituiască doi polițiști. Deocamdată, cântăreața a preferat să păstreze tăcerea, mai ales că umează procesul.

Cum s-au descurcat vedetele cu Poliția

Lidia Buble a fost trimisă în judecată (Foto: Instagram.com)

Nici Alex Velea nu a scăpat de rigorile legii! Artistul a petrecut, în timpul pandemiei, la un eveniment privat, într-un club, alături de 32 de persoane, printre care și Antonia. Drept urmare, a plouat, în acea noapte, cu amenzi usturătoare, care s-au ridicat, în total, la 14.500 de lei.

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat, inițial, de amendă! Chiar dacă fosta prezentatoare TV a susținut că postarea de pe Instagram, cea în urma căreia s-au sesizat oamenii legii, a fost făcută după terminarea petrecerii.

(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, FILMATĂ DE GABI BĂDĂLĂU ÎN TIMP CE FOLOSEȘTE UN LIMBAJ TRIVIAL)

Blonda a susținut că polițiștii n-ar fi investigat prea mult, n-ar fi legitimat-o, pentru că nu ar fi găsit-o la petrecerea respectivă, dar i-ar fi aplicat sancțiunea de 5.000 de lei. Bianca n-a stat cu mâinile în sân și și-a pus avocații să rezolve cât mai repede această neînțelegere.

Ce mai puteți vedea la CANCAN NEWS

Andreea Bălan a trecut peste episodul în care George Burcea a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor și pare să-l fi iertat. Actorul are “verde” de la artistă pentru a-și vizita fiicele, iar imaginile în posesia cărora am intrat stau mărturie.

George Burcea ar fi depășit momentul „derapajului” (Foto: Instagram)

În urmă cu nici două săptămâni, George Burcea spunea, într-un live pe Instagram, că unele femei chiar merită bătute, declarație care a inflamat serios spiritele. Printre persoanele care au dat de înțeles că nu sunt de acord cu părerea actorului a fost și Andreea Bălan. Ce a urmat vedeți la CANCAN NEWS.

Iar “Burlacul” de la Antenă și-a asumat faptul că a făcut videochat și toată lumea s-a întrebat dacă a fost o condiție impusă de postul de televiziune sau el a avut impulsul de a mărturisi.

Andi Constantin: „Eu mă accept așa cum sunt, mă iubesc” (Foto: Instagram)

Acum, după luni bune de la finalul competiției, Andi Constantin dă cărțile pe față. Aflați toate detaliile dacă apăsați pe butonul PLAY.

(NU RATA: NOUL “BURLAC” DE LA ANTENĂ E “BÂNTUIT” DE TRECUT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro