Abonare la google news

Ce au observat italienii la Dennis Man. Românul a pățit-o, jurnaliștii au stabilit totul

Serie A revine cu un nou eșec pentru Parma. Pe teren propriu Parma a primit vizita celor de la Inter Milano. Meciul a fost unul spectaculos, csrie presa din peninsulă. Din păcate Parma a pierdut cu Dennis Man pe teren cele trei puncte propuse, după victoria cu 2 – 1 a milanezilor.

Dennis Man față în față cu trenul Inter Milano

În ultimul meci de campionat din Seria A, Parma a întâlnit puternica echipă a celor de la Inter Milano. Deși meciul s-a jucat tare, pe contre, la final victoria a aprținut mult mai titratei echipe milaneze.

Înfrângerea părea inevitabilă, iar moralul echipei din Parma părea pregătit să ia o nouă lovitură după remiza 3-3 cu Sassuolo. Pe măsură ce jocul a progresat, se pare că nici măcar o remiză nu era posibilă.

Citeste si:  Oltenii o așteaptă pe Dinamo în Cupa României! Ironii pentru rivala Universității Craiova: „Să le dăm gol cu mâna!”

Așa cum Parma părea că va câștiga, Inter a schimbat soarta meciului imediat Au reușit să înscrie prin golurile lui Stefan de Vrij și Alessandro Bastoni, jucătorii potriviți, la locul potrivit, la momentul potrivit.

Două momente, doi fundași în fața porții și jocul s-a schimbat. Soarta meciului a fost finalizată între minutele 83 și 87. Inter pleacă acasă cu trei puncte. Noua achiziție, Dennis Man a fost pe teren în fața trenului Inter Milano, dar chiar și prezența sa pe teren nu a putut face diferența.

La finalul meciului presa italiană a dat și note jucătorilor celor două echipe. Era evident că Vrij și Bastoni aveau să primească punctajul maxim. În schimb, Dennis Man a primit o notă de 6, justificarea fiind una cât se poate de argumentată:

”Primele douăzeci de minute foarte intense pentru român, în primul său joc ca titular în Serie A. Sacrificiul și imprevizibilitatea, i-a pus pe cei de la Inter în dificultate.

Apoi, Dennis Man a avut o cădere violentă și o lovitură la cap. Accidentările l-au făcut să-și piardă randamentul, obligând antrenorul să-l se schimbe la pauză.”, scrie publicația Tuttomercatoweb.com.

Celălalt jucător român titular, joc foarte slab

În meciul cu Inter, Parma s-a bazat pe amândoi jucătorii români, Dennis Man și fostul jucător al Craiovei, Valentin Mihăilă. Dacă Dennis Man a primit un meritat șase, se pre că cei de la aceeași publicație italiană au apreciat jocul lui Mihăilă ca fiind unul foarte slab. Nota acordată acestuia de către Tuttomercatoweb.com a fost 5,5, justificând că:

”Valentin Mihăilă atacă cu capul în jos, încercând să-l rezolvi singur situațiile de joc. Nu a fost prea bine și se vede și în lipsa de claritate a alegerilor.”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.com.

Situația echipei celor doi români, în acest moment, este una dramatică, aflându-se pe loc retrogradabil în Seria A. Au nevoie de victorii ca de aer în următoarele etape pentru a scăpa de retragradare.

Citeste si:  Ilie Năstase, lider în topul „băieților răi" din tenis! S-a aflat de câte ori a fost descalificat românul în carieră, iar Nick Kyrgios e mic copil | SPECIAL

Citeste articolul pe PlayTech