joi 28 octombrie 8:00 PM

Abonare la google news

Ce au găsit doi tineri în spatele unui dulap de bucătărie. Aceştia s-au mutat de puţin timp într-un nou apartament

Un cuplu a descoperit o cameră misterioasă în spatele unui dulap de bucătărie al noului lor apartament. Acest lucru i-a pus pe gânduri pe cei doi, mai ales că spaţiul avea destinat chiar şi o fereastră.


Un cuplu care își explora noua casă a fost șocat să găsească o cameră ascunsă în spatele unui dulap de bucătărie, care este complet cu o fereastră. Spațiul secret i-a lăsat pe cei doi noi chiriași fără cuvinte. Aceştia au apelat la reţelele de socializare pentru a cere părerea prietenilor virtuali.

Se pare că, nu există, însă, nicio ușă pentru a accesa camera în mod normal. Nu are pardoseală și încă pare să aibă niște cablaje și materiale de construcție rămase în interior, au scris cei doi pe Facebook.


„Tocmai am închiriat un apartament cu iubitul meu și am găsit o cameră în dulapul din bucătărie”, a scris femeia în mediul online.

Internauţii au comentat uimiți și au oferit câteva teorii despre ce ar putea fi camera.

O prietenă virtuală a postat: „L-aș transforma într-o ascunzătoare pentru a studia sau a ascunde și a mânca gustările preferate ale copiilor mei, astfel încât să nu fiu nevoită să le împart cu ei”.

Se pare că, anul trecut o pereche a trecut printr-o experienţă asemănătoare. Cuplul a descoperit o cameră secretă ascunsă sub scara lor, care s-a dovedit a fi o „comoară” uimitoare.

Familia, despre care se crede că este din America, a descoperit faptul că în cameră existau foarte multe sticle de vin, dintre care unele aveau mai bine de 50 de ani.

 

 

Sursă foto: capturi Facebook

Cancan.ro


Stirile.eu