vineri 21 ianuarie 4:46 PM

Abonare la google news

Ce a surprins cu telefonul o femeie! S-a îngrozit când a văzut ce mesaj scria pasagera de lângă ea: ”Shhhh…avem…”


Scene terifiante au avut loc într-un avion plin de pasageri. O femeie a rămas șocată după ce a văzut un călător din avion scriind un mesaj în care spune că este infectat cu coronavirus. Întâmplarea a fost făcută public, iar spre surprinderea ei, oamenii au criticat-o dur pentru că a ”îndărznit” să se uite în telefonul unui necunoscut. 


Povestea a devenit virală în momentul în care, sub anonimat, tânăra a dezvăluit clipele șocante prin care a trecut în timp ce se afla într-un avion plin cu pasageri. Împărtășindu-și povestea, aceasta a menționat că intenția ei nu a fost să spioneze în mod intenționat ceea ce scria ”colega” de zbor, ci pur și simplu nu s-a putut abține în timp ce pasagera tasta mesajul chiar în fața ei.

În mesaj, pasagera avionului a explicat că se întorceau mai devreme din vacanță pentru că fuseseră infectați cu COVID-19, iar femeii nu-i venea să creadă că s-au urcat cu bună știință în avion:

„Avem Covid… shhhhh. De aceea ne întoarcem acasă cu o zi mai devreme…Suntem în avion”, scrie în mesajul respectiv.

Postarea a stârnit o dezbatere intensă în mediul online, oamenii fiind împărțiti în două tabere. Cei care au criticat-o ca s-a uitat în telefonul altcuiva, și cei care consideră că nu trebuia să dezvăluie ceea ce a văzut: ”Ca să fiu sincer, în timp ce mă aflam la metrou am văzut că tipa de lângă mine se uită în telefonul meu și vede ce tastez și intenționat am scris ceva deranjant ca să o fac să își ia privirea din telefonul meu. / Oamenii acționează ca și când asta nu s-ar întâmpla tot timpul. Aveți grijă la ecranul telefonului. / Să o ia naiba pe acea femeie! Anunță însoțitorii de bord. Vezi ceva, spune ceva!”/ Nu doar că te uiți în telefonul unui străin, dar mai și faci poză la conversație?!/, sunt doar o parte din mesajele pe care femeia le-a primit de la cititorii din mediul online.

Sursa foto: reddit.com

Cancan.ro