vineri 3 decembrie 10:51 AM

Abonare la google news

Ce a spus Ion Șmecheru despre Simona, fosta lui iubită, chiar înainte să moară


Ion Smecheru se despărțise de ceva vreme de Simona, însă cu câteva zile înainte ca să moară, tânărul a vorbit despre cea care-i fusese parteneră.


Ion Șmecheru a declarat cu dezamăgire că nu și-o mai dorește pe Simona, din cauza faptului că fata ar fi trecut pe la mulți bărbați după ce s-a despărțit de el.

„Nu, nu-mi mai trebuie Simona. Să stea acolo. Nu am mai vorbit cu ea.

A avut 6 bărbați de când a plecat de la mine. Eu aflu de la soră-sa că ea stă aici. A zis că avut 6 barbați. A fost gravidă, dar nu mai e.”, spunea Ion Șmecheru’ în ultima sa apariție pe YouTube.

A murit după o comă alcoolică

Ion Șmecheru era cunoscut ca fiind un împătimit al băuturii, familia lui Culiță Sterp încercând să-l sfătuiască să stea departe de alcool, însă în zadar.

Vestea morții tânărului a întristat întreaga familie Sterp.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lui Iancu la poartă și fug după ușă ca să îl sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi în ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL”. Am început instant să plâng și în minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută a fost o lună la noi la oi și atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți… însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-ai tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag și vreau să vă spun că avea un bun simț cum rar mai întâlnești în zilele noastre.

Din păcate a avut patima aceasta a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată.

Știu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete în hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să îl ierte!

Odihnește-te în pace, suflet bun!”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

 

Cancan.ro