31 mai 3:00 PM

Abonare la google news

Ce a răspuns o mamă a 12 copii, după ce a fost întrebată de cârcotași dacă băieții și fetele ei au același tată

O mamă a 12 copii este foarte des întrebată dacă băieții și fetele ei au același tată. Așa că Britni a decis să le dea peste nas tuturor răutăcioșilor.

Britni Church, o femeie care are 11 copii și urmează să vina pe lume și al 12-lea, se confruntă deseori cu o situație neplăcută. Majoritatea oamenilor fac presupuneri răutăcioase despre tatăl copiilor. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, a dus pe lume primul copil când avea 16 ani. Ultimii bebeluși, tripleți, i-a născut în 2019.

În mod surprinzător, Britini este adesea întrebată despre familia ei neobișnuit de mare și mulți dintre răutăcioși fac glume pe seama paternității copiilor. ”Copiii au același tată? Nu vreau să par ciudat, dar chiar sunt curios”, a întrebat-o un fan pe Britni. Iar tânăra a răspuns imediat: ”12 copii, 3 tați. Însă dacă erau 12 tați, asta nu însemna că eram mai puțin binecuvântată”. Ultimii șase copii sunt făcuți cu actualul ei soț, despre care Britni spune că este un tată model și că îi iubește și pe ceilalți copii ca și cum ar fi ai lui.

”Soțul meu îi tratează pe ceilalți copii ca și cum ar fi ai lui. Nu face diferență între copiii lui biologici și cei vitregi. Îi iubește pe toți la fel”, a spus Britni.

@ourlargefamilylifeReply to @nataliem206 ##greenscreen 12 kids 3 dads ##ourlargefamilylife ##kids ##triplets ##weddingpic ##babysis original sound – Britni Church

Citeste articolul pe Cancan