Abonare la google news

Ce a putut spune Dani Oțil despre fostul iubit al Ramonei Olaru. Asistenta a izbucnit în râs: ”Da, așa e”

A fost întâlnire de gradul 0 în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Cuza, de la Noaptea Târziu, fostul iubit al Ramonei Olaru,  a fost invitat în platou, unde a cântat, a jucat și un joc alături de echipă. În tot acest timp s-au făcut dezvăluiri de senzație și, e adevărat, Ramona Olaru îl cam sorbea din priviri, râzând și aprobând toate glumele lui.

Ce a putut spune Dani Oțil despre fostul iubit al Ramonei Olaru

”Cuza mi-a aratat la un eveniment că a dat 500 de lei pe sosete, si a zis ca asa se intampla daca esti influencer. Tii la eticheta. El i-a luat Ramonei tricou foarte scump, a dat 3.0o0 ron”, a zis Dani Oțil înainte de a-l invita pe Cuza și pe echipa de la Noaptea Târziu să cânte.

”Da. așa e. Dar și eu i-am dat lui un tricou, a zis Ramona, il poartă acum pe el”, a spus și Ramona Olaru. Dani Oțil a ținut să le facă și o dedicație în direct, și anume, piesa formatiei ”Generic” –  ”Să- mi dai scrisorie inapoi”.

De altfel, Cuza, Dani Oțil, Florin Ristei și Răzvan Simion au conlucrat la o refacerea piesei, după versuri noi, inspirate, evident, din povestea de dragoste dintre Cuza și Ramona Olaru.

Dedicație în direct pentru Ramona Olaru

”Sa-mi dai tricoul inapoi/

De nu-l mai porti pe tine/

Am fost de vina doar noi doi/

Dar in ziar scrie de mine/

Sa-mi dai tricoul inapoi/

De nu-l mai porti pe tine/

Că și asa am saracit/

Sa-l vand ar fi mai bine/”, au fost versurile create de aceștia, pe loc, în direct.

Apoi a urmat un joc pe care l-au jucat pe perechi iar Dani Otil i-a spus Ramonei că ea se poate incurca cu cine vrea…în joc. Răzvan Simion, în lumina celor spuse în ultima perioadă, cum că el și Ramona ar avea o idilă, a ținut să adauge:

”Nu e după ea, e după cum scriu ziarele”, a spus acesta.

Amintim că după mai multe despărțiri și împăcări, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu sunt încă despărțiți. De altfel, aceasta a subliniat în urmă cu trei zile că este singură.

“Nu, nu, tot singură sunt. Da, și maică-mea săraca e zăpăcită, dar tot singură sunt”, a afirmat Ramona Olaru, asta în contextul în care au apărut mai multe informații care precizau că între ea și Răzvan Simion ar fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Citeste articolul pe PlayTech

 47 total views

Citeste si:  Certificatul de vaccinare în Uniunea Europeană: ce trebuie să conțină