17 martie 4:08 PM

Abonare la google news

Ce a putut să îi spună Stanciu lui Ianis Hagi. A crezut că nu aude bine: ”Mi se părea ireal”

 Nicușor Stanciu și Ianis Hagi se bucură de cariere impresionante în fotbalul internațional. Cei doi sportivi români s-au întâlnit pe teren în timpul partidei dintre Slava Praga și Glasgow Rangers. Ce a declaratA crezut că nu aude bine: ”Mi se părea ireal”

Ce a putut să îi spună Stanciu lui Ianis Hagi

Ianis Hagi și Nicușor Stanciu au ajuns rivali în Europa League. Prințul, așa cum este denumit de către presa internațională, s-a confruntat cu Nicușor Stanciu în timpul meciului dintre Slava Praga și Glasgow Rangers, acolo unde fostul mijlocaș de la Dinamo a fost vedeta partidei. Care a fost reacția starului de la Slava când a auzit că va evolua pe teren alături de fiul lui Gică Hagi:

„A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow.

Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta.

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine”, a declarat Nicușor Stanciu la Liga Digi Sport.

Ce iubește Steven Gerrard la Ianis Hagi

Fostul fotbalist Iosif Rotariu este de părere că Steven Gerrard apreciază la internaționalul român, rapiditatea, calitățile tehnice, condiția fizică și comportamentul defensiv:

„Ianis joacă din ce în ce mai bine și își valorifică mereu calitățile lui tehnice. Dar cel mai mult mă bucură la el două aspecte pe care le-am remarcat. Se vede că a pus pe el masă musculară, are mai multă forță și intră în contactele fizice. Mai important, el le și câștigă foarte des.

În al doilea rând, Ianis începe să facă din ce în ce mai mult faza defensivă, ceea ce e esențial pentru el și pentru viitorul lui. În opinia mea, Steven Gerrard, care a făcut istorie într-un campionat care pune accentul foarte mult pe capitolul fizic, apreciază aceste două lucruri la Ianis, și prin asta l-a impresionat.

Bine, repertoriul lui tehnic e arhicunoscut, sunt foarte rari astfel de jucători, nu prea găsești în fotbalul românesc. Ianis și Stanciu au arătat aseară că au un ritm alert de joc, mult peste ce e, în prezent, în Liga 1. Ne vom baza mult pe ei doi în aceste preliminarii pentru Mondialul din Qatar”, a declarat fostul fotbalist Iosif Rotariu la Digi Sport.

Citeste articolul pe PlayTech