sâmbătă 4 septembrie 9:06 PM

Abonare la google news

Ce a postat pilotul Adrian Răspopa cu doar câteva ore înainte să-și piardă viața în Raliul Iașului


O veste tragică a întristat întreaga lume a sportului românesc, sâmbătă, venită dinspre Iași. Pilotul de curse Adrian Răspopa și-a pierdut viața în timpul Raliului Iașului, după ce mașina sa a avut o ieșire violentă în decor.


Atât el, cât și copilotul său, Cosmin Diacu, au fost preluați de urgență de echipajele SMURD și transportați la spital. Din păcate, pentru Adrian Răspopa a fost prea târziu. A suferit severe leziuni la nivelul bazinului, abdomenului și la cap, și nu a mai putut fi salvat.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Adrian Răspopa posta pe contul personal de Facebook imagini din timpul cursei. Echipajul era pe locul doi și trăgea speranțe la victorie. Din păcate, linia lor de finiș a fost una abruptă, tristă, plină de lacrimi.

Ultima postare pe Facebook a lui Adrian Răspopa

Adrian Răspopa era extrem de mândru de mașina pe care o conducea – o Skoda Fabia R5, dar și colegul său, Cosmin Diacu. Toate cele trei „elemente” constituiau o echipă extrem de puternică. Iar Adrian era foarte mândru de acest lucru. Nu rata niciun moment ocazia de a împărtășii cu prietenii săi de pe rețelele sociale momentele frumoase din timpul curselor.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, a fost mesajul organizatorilor, la scurt timp după ce s-a produs teribila tragedie.

Din păcate, Adrian Răspopa și-a pierdut viața, iar automobilismul din România și-a pierdut un loial și valoros camarad.

„La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului. Odihnește-te în pace, Adi”, a fost comunicatul Federației Române de Automobilism Sportiv.

Prietenii săi se află încă în stare de șoc. Curg mesajele pe contul său personal de Facebook, iar mulți dintre ei nu vor să accepte că așa ceva chiar s-a întâmplat. Iată doar câteva dintre mesajele lor:

  • Nu pot să cred. Condoleanțe familiei! Luiza, trebuie să fii tare! Încă o dată.
  • Fără cuvinte! Condoleanțe familiei, Luiza …putere!
  • Cât de nedrept….prea repede…. M-a lovit știrea asta ca un boomerang….Drum lin Adrian….
  • Nu poooot crede!!!!!!!!!!!!!! Dumnezeu să te ierte, Adi!
  • Suntem șocați. O mare nenorocire!

Prosport.ro