Abonare la google news

Ce a postat Gina Pistol după ce a născut. Fanii, emoționați până la lacrimi

Fanii, emoționați până la lacrimi de mesajul Ginei Pistol. Ce a postat proaspăta mămică pe rețelele sociale, imediat ce a ajuns acasă, de la spital, după ce a fost exernată după naștere. Cum a făcut-o Smiley să plângă pe blondină. Gestul lui a fost incredibil.

Ce a postat Gina Pistol după ce a născut

Bucurie fără margini pentru Gina Pistol și Smiley. Frumoasa artistă și bebelușa ei tocmai s-au întors acasă, după ce au fost externate din spital. Reamintim că prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a născut o fetiță de 51 de centimetri și 3,200 kilograme marți, 9 martie, la un spital privat din București. Smiley a făcut un gest care ar face invidioasă orice femeie, artistul s-a dus la cumpărături pentru a procura cele mai proaspete și sănătoase alimente pentru fetele sale, acolo unde a fost surprins de către fotoreporteri, care i-au transmis toate cele bune.

Citeste si:  Încă un atac asupra bazelor americane din Irak. Două rachete au țintit Balad Air Base

Cântărețul se simte un bărbat împlinit și are familia pe care și-a dorit-o întotdeauna. Și, așa cum ne-a obișnuit, Smiley și-a transpus acele sentimente sublime de fericire cum a știut el cel mai bine, printr-o melodie. Artistul a lansat melodia Până la tine, o dedicație muzicală pentru Gina Pistol și fetița lui nou-născută. Binențeles, Gina Pistol nu a putut sta deoparte și a transmis un mesaj emoționant către iubitul ei:

„Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStories, alături de o parte a videclipului melodiei lansate de Smiley.

Smiley, mesaj pentru Gina Pistol și fiica lor

Ce poate fi mai frumos decât un mesaj de dragoste izvorât din inimă pentru persoana iubită? Un lucru este clar, dragostea plutește în aer, iar acum artistul și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite trăiesc fericirea deplină, alături de micuța lor prințesă, care le face zilele mai senine. Smiley a emoționat-o până la lacrimi pe frumoasa Gina Pistol, prin versurile noii sale piese:

Раnа lа tіnе nu сrеdеаm
Іn drаgоѕtеа рrоmіѕа іn ѕtеlе ѕаu zоdіас
Dаr vіѕеlе-ее tе рrеvеѕtеаu
Ѕі vосіlе dіn сарul mеu іmі rереtаu

Са о рrіvіrе vа fі dе-ајunѕ
Са tu-mі vеі dа tоt се n-аm аvut
Са о ѕа іеі tоt dіn се ѕunt
Ѕі-о ѕа mа fасі mаі mult versuri.online…

Ѕі іnіmа mі-а zіѕ са аі ѕоѕіt
Сіnе-ѕ еu ѕа о соntrаzіс
Аі аduѕ ѕоаrеlе сu tіnе
Реntru nоі е rаѕаrіt
Мі-аі аrаtаt са раnа асum
Еu nu аm mаі іubіt

Ре nіmеnі, ре nіmеnі
Ре nіmеnі раnа lа tіnе versuri.online…

Citeste articolul pe PlayTech

 44 total views