Abonare la google news

Ce a pățit Bianca Drăgușanu cu toți bărbații din viața ei. A spus adevărul, în sfârșit

Bianca Drăgușanu a mărturisit care este lucrul pe care l-a pățit cu toți bărbații care au călcat în viața ei. Mărturiile fostei asistente păcătoase au fost mult așteptate. Ce a dezvăluit controversata blondină?

Bianca Drăgușanu, detalii despre bărbații care au călcat în viața ei

Bianca Drăgușanu e una din cele mai controversate vedete de la noi, iar de-a lungul timpului a furat primele pagini ale tabloidelor datorită bărbaților fatali cu care a fost. Primul care i-a deschis apetitul pentru domni aparte a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Fosta asistentă păcătoasă a venit cu dezvăluiri neașteptate despre bărbații cu care s-a iubit. Cu cei mai mulți a avut numeroase despărțiri și împăcări, motiv pentru care mulți dintre fanii săi nu au crezut prea ușor că ea și Alex Bodi vor păstra drumurile separate. Fosta prezentatoare de televiziune și-a dat seama că nu poate să țină pe nimeni în lesă, dându-și seama că după fiecare despărțire bărbații s-au întors la ea, nu invers.

”Povestea reală vieții mele a început cu nașterea Sofiei, până atunci au mai fost niște experiențe, unele dintre ele neplăcute, de care am scăpat. M-am mai maturizat și mi-am dat seama că dacă un câine și îl ții în lesă fuge de nu mai știe drumul înapoi. Nu știu cum se întâmplă că toți s-au întors. Le-am dat drumul din lesă și au venit înapoi.”

Ce regretă cunoscuta vedeta? „Nu am avut puterea la momentul potrivit”

Cunoscuta blondină a recunoscut faptul că a făcut mai multe greșeli și că a stat în locuri unde nu trebuia, dar timpul nu mai poate fi dat înapoi, încercând astfel să devină cea mai bună variantă a sa.

”Ca orice om am și eu regretele mele. Sunt multe lucruri pe care îmi pare rău că le-am făcut sau le-am acceptat, dar nu mai pot da timpul înapoi. Încerc sa fiu un om mai bun, să învăț din greșelile mele și să nu le repet, că despre asta este vorba. Dar am și eu anumite regrete, dar le consider experiențe și învățături de minte. Trebuia să mă retrag mult mai devreme și dacă aveam puterea să spun “Nu” și să fie clar și să nu mă mai las convinsă de nicio circumstanță, cu siguranță, lucrurile erau mult în favoarea mea, de mult. Nu am avut puterea la momentul potrivit să mă retrag dintr-o situație în care nu aveam ce să caut”
Bianca Drăgușanu

Citeste articolul pe PlayTech