miercuri 27 octombrie 10:15 AM

Abonare la google news

Ce a întristat-o pe Emma Răducanu în România. Campioana de la US Open a dezvăluit marea ei supărare la Transylvania Open

Emma Răducanu a obținut prima victorie a carierei ei pe pământul nativ al tatălui său. Sportiva britanică în vârstă de 18 ani a învins-o în primul tur la Transylvania Open pe slovena Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1.


Emma Răducanu, tristă din cauza absenței spectatorilor de la acest turneu

Totuși, după meci, câștigătoarea turneului din acest an de la US Open nu s-a arătat foarte mulțumită de jocul prestat. Ea a explicat de ce consideră că nu a fost la cel mai bun nivel al său și a vorbit și despre meciul din turul următor, contra Anei Bogdan, jucătoare alături de care s-a pregătit înaintea debutului turneului de la Cluj-Napoca.

De asemenea, Emma Răducanu a dezvăluit că regretă foarte mult faptul că meciurile de la acest turneu se dispută fără spectatori din cauza noilor restricții impuse în România de valul 4 al pandemiei de coronavirus.


Cred că a fost foarte bine, dar dificil, am întâlnit un adversar cu experiență, eu am doar 18 ani. Nu am jucat așa bine, am greșit mult, dar am reușit să câștig. A fost foarte greu, a avut un serviciu puternic, eu nu am returnat bine, dar mi-am păstrat cumpătul.

Mă bucur că am ocazia să joc aici în România, sunt tristă pentru că nu am avut spectatori, mă bucur deoarece am avut o primire călduroasă la antrenamente.

Nu am mai jucat cu Ana Bogdan, m-am antrenat cu ea. Am vorbit cu ea, este o fată foarte drăguță, va fi un meci dur”, a spus Emma Răducanu după meci pentru Digi Sport.

Simona Halep este încântată de noua senzație a tenisului mondial

Emma Răducanu are șansa să o înfrunte pe Simona Halep pentru prima dată în carieră. Cele două se află pe aceeași parte de tablou la Transylvania Open, iar, dacă își câștigă meciurile până atunci, se vor duela în semifinale.

Fostul lider mondial a vorbit extrem de frumos despre noua senzație a tenisului mondial. Halep a spus că Emma Răducanu este practic asimilată de poporul român, pe care l-a făcut mândru cu performanțele sale.

Nu am vorbit cu Emma despre tenis. Este o onoare să spună despre mine că am fost un model și o inspirație pentru ea. Mă bucur că a spus aceste lucruri. Oricum, noi am adoptat-o, ca să zic așa, suntem mândri de ea. Iar Răducanu este un nume autohton, lumea o consideră româncă. Va avea mulți fani aici.

Ceea ce a reușit la US Open este incredibil. Are tot meritul pentru că a jucat extraordinar. A avut un mental extraordinar. A arătat un tenis foarte bun, o mișcare foarte bună în teren. Cred că are potențialul de a câștiga orice, din moment ce este deja câștigătoare de Grand Slam.

Poate să intre în top 10 WTA foarte repede. Are un viitor luminos dacă o ține tot așa. Presiunea este pe umerii ei. Ar fi bine să ne bucurăm de tenisul ei, de modul în care se prezintă. Este foarte drăguță, dar trebuie să aveți răbdare cu Emma Răducanu”, le-a spus Simona Halep jurnaliștilor britanici prezenți la conferința sa de presă de dinaintea debutului în competiție.

EXCLUSIV | Ilie Năstase și Emma Răducanu, colaborare imposibilă? „Ar fi o schimbare neașteptată”

Playsport.ro


Stirile.eu