sâmbătă 20 noiembrie 10:33 PM

Abonare la google news

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, după ce președintele României a anunțat că va convoca luni cconsultări cu partidele parlamentare

Președintele Iohannis a convocat luni consultări cu partidele politice din parlament, în vederea desemnării unui nou prim-ministru. PNL, PSD și UDMR merg împreună la ședință. După anunțul făcut, românii au reacționat pe pagina de Facebook a președintelui țării.


Președintele Klaus Iohannis a anunțat pe Facebook că a convocat luni, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare pentru a încheia această criză politică. Acestea vor avea loc luni, 22 noiembrie, după următorul program stabilit:

  • Ora 12:00 – PNL, PSD și UDMR;
  • Ora 12:30 – USR;
  • Ora 13:00 – AUR;
  • Ora 13:30 – Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale.

Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat au căzut de acord că funcția de prim-ministru va fi ocupată pe rând, prin rotație, de către propunerile celor două partide. Social-democrații l-au nominalizat pe Marcel Ciolacu, în timp ce liberalii pe Nicolae Ciucă.


”Am convocat luni, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare pentru a încheia această criză politică, iar țara să fie guvernată de un Executiv puternic, susținut de o majoritate solidă”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook. Iar internauții au reacționat instant și l-au ”apostrofat” pe președinte.

”Tocmai luni când ninge la Predeal și era bine de schiat?/ Ce consulți băi escrocule, ți-ai luat stetoscop? / Wow, câtă grabă. Nici nu vreau să mă gândesc cât ar fi durat această criză dacă nu vă grăbeați / Vă osteniți prea tare, domnule Iohannis. Începeți ziua de lucru cam devreme. Aveți un program dens, obositor, încărcat. Munciți din greu și, dupa atâta surmenaj provocat de discuțiile cu Ciolacu, unii vă mai și critică. Poporul ăsta care v-a votat e prea cârcotaș — nu vă merităm deloc! Sunteți Președintele vacant născut pentru o Vacanță Mare (ba la munte, ba la mare)!/ Sunteți în urmă cu știrile, dom’ președinte. Această majoritate solidă e pe punctul să rupă logodna înainte să ajungă la altar. Nu se pot înțelege la împărțitul ciolanului. Se bat pe hălcile cu bani mulți /

Nu înțeleg de ce mai trebuie acest simulacru de consultări, când toată lumea e stupefiată de monstruoasa coaliție PSD-PNL, coaliție pe care o susțineți cu atâta patos / La cât de slab președinte sunteti, nu m-ar mira să fi semnat si dumneavoastră pe josiohannis.ro. Gândiți-vă, ati avea timp mai mult de golf. Bine, ar trebui să plătiți intrarea, că nu v-ar mai lăsa nimeni pe gratis, fiind un nimeni. Mă refer ca funcție. Multă sănătate!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 

 

 

 

 

 

 

Cancan.ro


Stirile.eu