Abonare la google news

Cazul Magaye Gueye! Un fost patron din Liga 1 șochează: „Chiar arăta ca un consumator de cocaină” + Ce riscă Dinamo: „Exact ce a pățit și Chelsea cu Mutu” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Adrian Porumboiu a vorbit pentru ProSport LIVE despre cazul lui Magaye Gueye, iar fostul patron al lui FC Vaslui a avut o reacție incredibilă după ce fotbalistul a fost prins dopat cu cocaină.

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină după un control al ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) după meciul Dinamo – FCSB, scor 1-0, în Cupa României, iar Adrian Porumboi s-a amuzat pe seama fotbalistului francez, despre care susține că arăta ca un consumator de cocaină.

Mai mult, fostul patron al echipei FC Vaslui, este de părere că Dinamo nu poate să fie eliminată din Cupa României după incidentul cu Magaye Gueye și a dat exemplul cazul lui Adi Mutu din perioada în care juca la Chelsea.

Adrian Porumboiu despre cazul Magaye Gueye: „Chiar arăta ca un consumator de cocaină”

„Ce să pățească? Nimic! Dinamo pățește exact ce a pățit și Chelsea cu Mutu, adică nimic. Jucătorul o să pățească.

Omul era simpatic între două tipe, chiar arăta ca un consumator de cocaină. Nu ai cum să îți dai seama… Nu am de unde să știu. Sunt mulți simpatici, euforici, fără ca să fie consumatori de cocaină. Am avut și eu jucători care mergeau în club, dar nu cred că făceau ceva. Ce, eu eram paznicul lor? Mă interesa pe mine? Eu știam ce fac ei la meci și la antrenament.

La Dinamo e greu… Te apucă groaza numai când vezi ce se întâmplă acolo. Nu știi cine e propietar, cine pătește. Ăla trimite bani din Spania ca și cum am fi o țară de bananieri. Ne-au luat toți de fraieri. Mai trimite o portocală, o banană”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport LIVE.

Magaye Gueye mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2022

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Magaye Gueye (30 de ani) a ajuns la Dinamo pe 7 octombrie 2020 și ma are contract cu formația din „Ștefan cel mare” până pe 30 iunie 2022.

Citeste articolul pe ProSport