Abonare la google news

Caz tragic! Un medic de 28 de ani de la SJ Timişoara, găsit mort în propria casă

Sfârșit tragic pentru un medic în vârstă de 28 de ani, din Timişoara. Tânărul lucra la Spitalul Judeţean pe Secţia ATI și a fost găsit decedat în locuinţa sa, luni dimineaţa. Acesta s-a sinucis.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, bărbatul era medic rezident şi a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID-19, o perioadă de timp. Acesta a fost găsit fără viață în propria locuință, chiar de către mama sa. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE NEPUTINȚEI DIN ROMÂNIA. O FEMEIE ZACE TRÂNTITĂ PE JOS ÎNTR-UN SALON, DINTR-UN SPITAL COVID, ȘI NIMENI NU INTERVINE. FOTO)

Din primele informații a reieșit faptul că medicul s-ar fi sinucis. Se pare că tânărul a murit după ce și-ar fi injectat o substanță folosită în secțiile ATI din spitale. Deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care tânărul a ales să-și pună capăt zilelor.

„Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuinta sa. Colectivul Spitalului Judeţean Timişoara îşi exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemărginită”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit stirileprotv.ro.

(VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT! UN TÂNĂR CE A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL A REFUZAT AJUTORUL MEDICILOR. BĂRBATUL A FOST DEPISTAT CU COVID-19)

 

Sursa foto: StirilePROTV

Citeste articolul pe Cancan