Abonare la google news

Caz șocant într-o școală din Maramureș! Un copil a fost bătut în timpul orelor de tatăl unei colege

Un caz șocant a avut loc într-o școală din Maramureș, unde un copil de numai 7 ani a fost bătut de tatăl unei colege. Băiețelul este traumatizat și refuză să se mai întoarcă la școală.

Se pare că totul ar fi pornit de la un conflict pe care cei mici l-au avut. Bărbatul a venit furios la şcoală, după ce fiica sa i-a povestit că s-a certat cu un coleg. Acesta a intrat în clas, în timpul orelor și fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit violent peste față pe băiat. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BĂRBATUL CARE A BĂTUT UN COPIL ÎN PARC? ÎN CE STARE SE AFLĂ BĂIATUL)

După incidentul violent, mama băiatului a fost chemată de urgenţă la școală. Femeia a fost sfătuită de director să facă o plângere la poliție. În urma celor întâmplate copilul a rămas traumatizat și refuză să se întoarcă la școală de frică.

„Toată noaptea n-a dormit, a plâns şi atunci când l-a lovit a urinat pe el. Aşa ceva e o traumă pentru copilul meu. Dacă îmi omora copilul… Fiind copil, cum i-a dat o palmă, avea şi urme, acum încă se vede, putea fi dat de bancă sau de perete, putea fi omorât”, a declarat mama băiatului, potrivit observatornews.ro

Poliția a deschis un dosar penal

În acest caz Inspectoratul școlar județean Maramureș a deschis o anchetă, iar situația a ajuns și în atenția polițiștilor. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN IAȘI A FOST BĂTUTĂ MĂR DE CONCUBINUL BEAT CHIAR DE ZIUA EI! COPILAȘUL DE TREI ANI ERA DE FAȚĂ)

În urma celor întâmplate bărbatul care a lovit copilul i-a sunat pe părinții acestuia pentru a-și cere scuze. La audieri bărbatul a recunoscut fapta și a pus totul pe seama nervilor.

„În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș

 

Citeste articolul pe Cancan