vineri 19 noiembrie 9:01 PM

Abonare la google news

Caz șocant în Iași! O adolescentă a născut copilul unchiului ei. Fata fusese violată în repetate rânduri de către bărbat

O adolescentă de 15 ani din Iași a trăit o perioadă de coșmar din cauza unchiului său. Bărbatul a abuzat-o sexual în repetate rânduri. Povestea a ieșit la iveală abia după ce fata a adus pe lume chiar copilul agresorului său.


Adolescenta din Iași a trecut prin momente îngrozitoare. Aceasta a fost violată de către unchiul său, care locuia în aceeași casă. Bărbatul a profitat de fată, în repetate rânduri, și a amenințat-o pentru a se asigura că această păstrează tăcerea. Îngrozită de calvarul prin care trecea, adolescenta s-a temut să povestească cuiva ororile la care a fost supusă. (CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! O FETIȚĂ DE 11 ANI A RĂMAS GRAVIDĂ, DUPĂ CE A FOST VIOLATĂ DE BUNICUL VITREG ”A SIMȚIT MIȘCĂRI CIUDATE ÎN BURTĂ”)

Întreaga poveste a ieșit la iveală abia după ce adolescenta a adus pe lume chiar copilul agresorului ei. Aceasta a născut la Maternitatea „Cuza Vodă” o fetiță perfect sănătoasă, iar medicii au aflat că tânăra a fost abuzată sexual chiar de către propriul unchi.


Mai mult, se pare că bărbatul ar fi încercat să abuzeze și de o altă nepoțică. Imediat ce a aflat totul, mama fetei a mers la Poliție, unde și-a denunțat fratele.

Agresorul a fost pedepsit

După ce ororile au ieșit la iveală, bărbatul a fost reținut e către polițiști și a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol. Sentința nu este definitivă și se poate contesta.

De asemenea, individul a fost obligat să plătească daune morale celor două fete.

„Instanța admite acțiunea civilă formulată de reprezentantul Ministerului Public și îl obligă pe inculpat să îi plătească suma de 20.000 de euro minorei M.S.T. și 5.000 de euro minorei M.I.T., cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

(VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT ÎN IAȘI. O TÂNĂRĂ A FOST RĂPITĂ ȘI VIOLATĂ DE UN TAXIMETRIST)

Cancan.ro


Stirile.eu