duminică 21 noiembrie 11:04 AM

Abonare la google news

Caz scandalos mușamalizat din 2018. Carieră încheiată după dezvăluirile de impact

În urma unui scandal sexual uriaș, căpitanul echipei naționale de cricket a Australiei a decis să-și încheie cariera. Cu toate că federația a primit plângerea de hărțuire pe lui Tim Paine încă din anul 2018, toată situația a fost mușamalizată până acum. Femeia care a dezvăluit că a primit filmulețe, poze și texte obscene fără să le ceară a fost acuzată de tâlhărie.


Căpitanul echipei naționale de cricket a Australiei și-a încheiat cariera după ce a ieșit la iveală faptul că obișnuia să trimită poze nud și mesaje obscene

Tim Paine și-a anunțat retragerea din sport într-o conferință de presă. La mijlocul discursului, acesta a izbucnit în lacrimi, vizibil afectat de situație.

Este o decizie incredibil de dificilă, dar cea potrivită pentru mine, familia mea și cricket. Regret greșeala mea din momentul în care s-a produs.”, a spus Time Paine printre lacrimi.

Căpitanul echipei naționale de cricket a Australiei a fost cercetat de către Federația de Cricket în anul 2018, asta după ce o angajată a clubului Tasmania Cricket l-a denunțat pentru hărțuire sexuală. Oficialii au ținut totul secret până de curând, după ce mai multe publicații au descoperit cazul.


Vrei să-mi încerci ****? C****, sunt tare”, este unul dintre mesajele trimise de sportiv.

Mai mult, femeia a depus la dosar mai multe mesaje în care demonstrează faptul că Time Paine o agasa cu poze nude în care își „prezenta” organele genitale. Mesajele ar fi fost trimise între 22 și 23 noiembrie 2017, însă angajata clubului Tasmania Cricket a depus plângere 7 luni mai târziu. Astfel, femeia hărțuită a fost acuzată de tâlhărie.

Peng Shuai, primul mesaj transmis după ce a fost dată dispărută: „Tocmai m-am odihnit acasă și totul este în regulă”

Agresiunile sexuale se petrec la cel mai înalt nivel. Peng Shuai este în prim-planul presei internaționale de câteva săptămâni, fiind dată dispărută după ce l-a acuzat pe fostul vicepremier al Chinei de agresiune sexuală, iar acum a venit cu primul mesaj după toate cele întâmplate.
Presa de stat chineză a publicat recent un e-mail pe care i l-a atribuit jucătoarei de tenis. În acesta, Peng neagă declarațiile inițiale, potrivit cărora a fost agresată sexual, și asigură pe toată lumea că este acasă și nu se află în pericol:

Bună tuturor, sunt Peng Shuai. Acuzația de agresiune sexuală nu este adevărată. Nu am dispărut și nici nu sunt în pericol. Tocmai m-am odihnit acasă și totul este în regulă. Vă mulțumesc încă o dată că îmi purtați de grijă.
Sper să promovez tenisul chinez cu voi toți dacă voi avea ocazia în viitor. Sper ca tenisul chinez să devină din ce în ce mai bun”, ar fi scris Peng Shuai, în e-mailul publicat de presa de stat chineză.

În urmă cu două săptămâni, Peng Shuai l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a făcut presiuni asupra ei să întrețină relații sexuale. Mesajul postat pe rețeaua socială Weibo a fost șters imediat, iar cenzura chineză s-a grăbit să elimine orice referire la acest subiect.

Mesajul nu i-ar aparține lui Peng Shuai. Noi dezvăluiri incredibile

BBC nu a putut verifica autenticitatea e-mailului, iar aceasta a fost pusă la îndoială și pe rețelele sociale. Mai mult, președintele WTA, Steve Simon, a făcut o declarație alarmantă:

Nu face decât să mă îngrijoreze și mai tare cu privire la siguranța ei și locul în care se află! Îmi este greu să cred că Peng Shuai a scris e-mailul pe care l-am primit și îi e atribuit”, a spus șeful Asociației Feminine de Tenis (WTA).

Playsport.ro


Stirile.eu