marți 19 octombrie 8:18 PM

Abonare la google news

„Caz închis!” Iuliu Mureșan, mesaj clar despre scandalul Mircea Rednic – Deian Sorescu. Ce spune despre plecarea lui Nica și venirea lui Florin Răducioiu

Iuliu Mureșan a vorbit despre scandalul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic. Directorul executiv a confirmat ca staff-ul tehnic nu se va baza pe Contantin Nica și a vorbit și despre anunțata venire a lui Florin Răducioiu.


Mircea Rednic nu a reușit să scoată Dinamo din criza de rezultate, iar roș-albii se îndreaptă cu pași mari spre un nou sezon dezastruos. Mai mult, după cum Playsport a prezentat în exclusivitate, decizia Tribunalului în ce privește „Planul de reorganizare” îi poate duce pe câini tot mai aproape de depunctare.

„Caz închis!” Iuliu Mureșan, mesaj clar despre scandalul Mircea Rednic – Deian Sorescu

Iuliu Mureșan și Mircea Rednic au de rezolvat încă o ecuație din vestiar. Antrenorul nu se va baza pe Constantin Nica, revenit la Dinamo. Președintele executiv a vorbit și despre plecarea lui Țîră, dar și despre cooptarea în club a fostului mare atacant Florin Răducioiu. În plus, cazul Sorescu pare clarificat.


Când se schimbă antrenorul, sunt viziuni diferite și lucrurile se discută. Când se ia o decizie, este comună. Mircea Rednic propune și eu cam sunt de acord cu el la adus jucători. El are o experiență foarte mare, eu nu mă opun pentru că vreau binele echipei și vreau să îmbunătățim lotul. Deși, în perioada asta, dacă duci jucători, îi poți avea doar peste o lună sau două.

Nu e o problemă între Sorescu și Mircea Rednic. Dacă treci prin așa ceva, ori o îngropi repede și îi împaci, ori pleacă jucătorul. Chiar am vorbit azi cu Deian, era foarte liniștit. E un caz închis.

Eu am pățit de mai multe ori prin așa ceva, să îmi răspundă jucători, dar am avut înțelepciunea să trec peste. Fotbal fără fotbaliști nu se poate.
Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Iuliu Mureșan recunoaște că Mircea Rednic este cel care hotărăște politica în ceea ce privește jucătorii. Constantin Nica va fi una dintre victime, după rezultatele dezastruoase din ultima vreme.

„Eu mi-am pus foarte mari speranțe în Nica, a fost primul transfer. L-am luat vorbind și cu persoane de la Dinamo, toată lumea a fost de acord. Între timp, accidentările s-au ținut lanț, e un tip ghinionist, la antrenament bagă materiale.

Am avut o discuție cu Mircea Rednic despre jucători, nu s-a hotărât nimic, nu e luată o decizie, dar nu intră în vederile lui Mirea Rednic.

În viața fotbaliștilor se pot întâmpla multe. Eu îl apreciez, e un băiat deosebit, dar vedem ce se va întâmpla. Lucrurile sunt în dinamică. Spre exemplu, când a venit Bonetti, primul lucru pe care l-a cerut a fost Nica”, a mai spus Iuliu Mureșan.

O nouă discuție cu Florin Răducioiu

Numele lui Florin Răducioiu este pe buzele dinamoviștilor de mai mult timp. Mircea Rednic l-ar vrea la club, după ce a fost refuzat de Ionel Dănciulescu. Cu toate acestea, cele două părți nu au ajuns la un acord. Mureșan spune că va avea zilele acestea o nouă discuție cu „Minunea blondă”

„O să am o discuție chiar în seara aceasta. Mie mi-ar plăcea să vină. Avem nevoie de foști mari dinamoviști, de experiența și prezența lor. La condiții de salarizare, nu prea putem oferi cine știe ce, dar…

Dinamo trebuie să o bată pe Rapid. Rapidul stă mult mai bine decât noi. CFR ul a jucat slab și Rapidul a jucat mult mai bine și a meritat victoria. Dar Dinamo are șansele ei și putem face puncte în meciul de sâmbătă. Trebuie să obținem si noi o victorie, să rupem șirul asta de meciuri fără victorie”, a mai spus Mureșan.

Playsport.ro


Stirile.eu