Abonare la google news

Căuta o nouă casă și a descoperit o locuință extrem de bizară! Totul bine în exterior, iar în subsol o închisoare

O tânără a împărtășit cu internauții descoperirea pe care a făcut-o. Aceasta a găsit de vânzare o casă care deși părea normală la prima vedere, avea o închisoare în subsol. Oamenii din mediul online au fost șocați.

Tânăra a găsit o proprietate în Vermont, SUA, care a intrat pe piață pentru suma de 100.000 de lire sterline (150.000 de dolari), cu patru dormitoare și patru băi. Dacă inițial totul pare normal și casa atrăgătoare, spere finalul anunțului se menționa că este „dotată” și cu o închisoare. (CITEȘTE ȘI: S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ, DAR CÂND A VĂZUT CE SE AFLA SUB COVOR… S-A PANICAT! CE DESCOPERIRE ȘOCANTĂ A FĂCUT O FEMEIE)

Se pare că locuința respectivă este o „casă istorică construită în 1880”, deținută de un temnicer al fostei închisori din Essex. În fotografiile atașate anunțului se observă celulele, cu paturile vechi, toaletele și alte accesorii lăsate să putrezească. Mai mult, în anunț se precizează că acoperișul închisorii a fost renovat recent.

„Mă uitam prin fotografii și mă gândeam că este o casă cam veche, dar poate să fie renovată ușor. Eram mulțumită. Până când mi-am dat seama că Satana locuiește în subsol. Cum să fie o închisoare acolo! E foarte bizar”, le-a spus tânăra internauților.

Oamenii din mediul online s-au arătat și ei surprinși de casă și muți au spus că este cu siguranță bântuită. Unul dintre internauți a spus că locuiește în zonă, iar acea casă este foarte cunoscută și că lucruri bizare să întâmplă  acolo

 

Sursa foto: TikTok

Citeste articolul pe Cancan