Abonare la google news

Cățelul care știe să numere și să facă calcule matematice VIDEO

Inteligența unui cățel a atins cote maxime. Patrupedul a dovedit că e foarte bine pregătit la matematică și că are o memorie incredibilă.

Proprietarul său l-a învățat să numere și să calculeze și le-a arătat tuturor demonstrația printr-un joc filmat.

Bărbatul i-a arătat patrupedului, pe rând, câte un bilet, pe fiecare fiind trecute numerele de la 1 la 5. În funcție de numărul de pe bilet, cățelul a trebuit să latre de x ori.

La final a venit proba cea mai grea, însă cățelul a dovedit că stă bine și la capitolul calcule. A făcut adunări, scăderi, înmulțiri și împărțiri fără nicio problemă, dând răspunsul corect de fiecare dată.

Cum arată un cățel vorbitor. Stăpâna le-a dovedit internauților că patrupedul știe să salute în engleză VIDEO

Imaginile cu cățelul vorbitor au făcut înconjurul internetul. Utilizatorii au fost plăcut impresionați și au mărturisit că nu au mai văzut în viața lor un astfel de patruped.

Un cățel de opt ani a început să-i spună stăpânului său de nenumărate ori „hello” cu accent englezesc.

Fuggers, care locuiește în Bedford alături de stăpâna lui, Shana Gilbert, a fost filmat de aceasta în timp ce a scos niște sunete ciudate, prin care părea că spune „bună”.

Filmarea cu cățelul Chihuahua a ajuns viral pe internet. Pe Tik Tok a primit 2,4 milioane de aprecieri din partea iubitorilor de animale.

„Mă bucuram de un moment de relaxare, mă uitam la un film și mâncam snackuri. Fuggers a vrut să se urce pe canapea, dar nu putea, așa că am început să-l filmez fiindcă era amuzant. Chiar atunci am auzit că a spus „bună”. Am râs câteva minute, l-am salutat înapoi, apoi l-am urcat pe canapea și i-am oferit un Dorito”, a spus Shana, potrivit Mirror.

Considerând că a o filmare amuzantă, Shana a postat-o pe Tik Tok și s-a dus la culcare. A doua zi s-a trezit cu zeci de mii de notificări pe telefon. Clipul devenise deja viral.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV