7 septembrie 3:00 PM

Abonare la google news

Cătălin Țîră s-a înțeles cu Dinamo! Fotbalistul va efectua, marți, primul antrenament în „Ștefan cel Mare”

Cătălin Țîră s-a înțeles cu Dinamo și urmează să fie prezentat oficial la formația din „Ștefan cel mare”. Atacantul se afla de săptămâni bune în pregătire cu Dinamo, însă nu a putut fi legitimat din cauza interdicției dictate de FIFA.

Conform Fanatik, fotbalistul și-a pus semnătura pe contract, iar marți va efectua primul antrenament din postura de jucător al lui Dinamo.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a evoluat ultima oară în Lituania, la Suduva, în șase partide, fără să marcheze vreun gol.

Cătălin Țîră a semnat cu Dinamo

Conform acelorași surse, Cătălin Țîră a semnat cu Dinamo imediat după ce clubul din „Ștefan cel Mare” a fost sigur că l-a ratat pe italianul Pietro Iemmello, de la Frosinone.

De asemenea, tot marți, în pregătire la Săftica vor fi prezenți și nou-veniții Cătălin Itu, Plamen Iliev și Mirko Ivanoski, spre mulțumirea antrenorului italian, Dario Bonetti.

Cei patru jucători vor fi prezentați oficial la club, pe modul deja obișnuit – într-o conferință de presă comună, susținută de administratorul special al clubului – Iuliu Mureșan.

Zilele trecute, la Dinamo au fost prezenți oficial alți patru jucători, veniți și ei din postura de jucători liberi de contract: Gabriel Torje, Constantin Nica, Răzvan Popa și Cosmin Matei.

În cariera sa, Cătălin Țîră a evoluat pentru ADO Den Haag, FC Brașov, Concordia Chiajna, Rapid, Neftchi Baku, Dunărea Călărași, Juventus București, Șirineasa, Viitorul Constanța, Luceafărul Oradea, Episkopi, Voluntari și Suduva.

„Mă întristează povestea asta… ce transferuri?! Atâta fericire, mulțumire. Puțină modestie. Mamă, ce jucători s-au adus! Păi, ce? Pe cine pot conta ei? Spun că vor rupe gura târgului de cum vor intra în teren, cu FCSB! Păi, nu au jucat de trei – patru luni. Nica nu a jucat de un an și jumătate…Spun că uitați ce facem noi, dar e praf în ochii fanilor dinamoviști”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport, neimpresionat de campania de transferuri realizată de către Dinamo.

Citeste articolul pe ProSport