Abonare la google news

Cătălin Botezatu, momente dificile după a doua operaţie pentru cancer. „Asta mă omoară cel mai tare!”

Cătălin Botezatu, momente dificile după a doua operaţie pentru cancer. Cătălin Botezatu a suferit o nouă intervenție în Turcia. Designerul a mărturisit cât de greu îi este să respecte recomandările medicilor. Specialiștii din Turcia i-au găsit o tumoră canceroasă în urmă cu un an și i-au extirpat jumătate de colon, iar starea lui de sănătate s-a ameliorat. Deşi a răspuns foarte bine tratamentelor, designerul a avut nevoie de o altă intervenție.

Cătălin Botezatu, momente dificile după a doua operaţie pentru cancer

Designerul le-a mărturisit fanilor că se simte bine după operație, dar îi este foarte greu să respecte recomandările medicilor, mai ale să evite stresul pe cât de mult posibil. „N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune stai acasă să te odihnești! Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

 Cine este bărbatul misterios care este tot timpul alături de Cătălin Botezatu. Imaginile spun tot FOTO

Cătălin Botezatu a fost operat de cancer la colon pe 6 octombrie 2019. Designerul a fost supus unei intervenţii operaţie de şase ore, în urma căreia medicii turci i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism, după ce i-a fost depistată o tumoră canceroasă. „Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a povestit Cătălin Botezatu.

Citeste articolul pe RomaniaTV