vineri 3 decembrie 1:36 PM

Abonare la google news

Cătălin Botezatu, în lacrimi la TV. Ce a pățit designerul: ”Emoția m-a copleșit”


Astăzi, 3 decembrie, Cătălin Botezatu își sărbătorește ziua de naștere. Cu o zi înainte, însă, a fost invitat în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir și a avut parte de o surpriză care l-a emoționat până la lacrimi.


Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu se poate considera un bărbat împlinit. În ciuda obstacolelor pe care le-a întâmpinat, dar și a probemelor de sănătate cu care s-a confruntat, designerul a răzbit.

De la primele ore ale dimineții, Cătălin Botezatu a fost asaltat cu mesaje și urări de bine. Cu o zi înainte, însă, el a fost invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, unde a avut parte de o altă surpriză de proporții. Apropiații i-au făcut urări în direct, dar cea care l-a emoționat până la lacrimi a fost Angela Similea. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche. Cătălin Botezatu i-a făcut de-a lungul timpului mai multe ținute artistei, iar la auzul vocii ei a răbufnit. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, PUS ÎNTR-O SITUAȚIE STÂNJENITOARE LA FESTIVALUL DE FILM DE LA CANNES. CE A PĂȚIT CELEBRUL DESIGNER)

”Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate”, i-a spus Angela Similea designerului în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cătălin Botezatu a fost atât de emoționat încât a izbucnit în lacrimi.

”Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia «Să mor de dragoste rănită», pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984 ca manechin al casei de modă Venus, care era condusă de Zina Dumitrescu. Doi ani mai târziu, designerul și-a deschis prima casă de modă și a lansat numeroase colecții, dar și o linie de lenjerie masculină.

A avut prezentări de modă pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock în Namibia, Sun City în Africa de Sud, Islanda, Indonezia și în toate marile capitale din Europa. Este designerul român cu cele mai multe premii obținute de-a lungul carierei sale.

Cătălin Botezatu a fost un elev silitor și în ciuda faptului că a terminat profilul de matematică-fizică, iar tatăl său își dorea ca el să devină inginer, designerul și-a urmat visul și destinul i-a surâs. Fostul jurat al show-ului de la Kanal D a absolvit Institutul European de Modă de la Milano, loc unde a învățat cele mai ascunse taine ale acestei meserii. (NU RATA ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DESPRE RELAȚIA CU TATĂL SĂU! GESTUL CARE L-A RĂNIT PE DESIGNER. „DE ATUNCI MI S-A LUAT”)

 

Cancan.ro