Abonare la google news

Cătălin Botezatu, desfiinţat de Bianca Rus: „Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat”

Cătălin Botezatu, desfiinţat de Bianca Rus. Designerul a fost prezent în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, şi a vorbit despre emisiunea la care este jurat şi despre concurentele care au participat de-a lungul timpului. Cea care nu a scăpat de criticile creatorului de modă a fost Bianca Rus.

Bianca Rus a fost degeaba la „Bravo, ai stil!” Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic„, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, momente dificile după a doua operaţie pentru cancer. „Asta mă omoară cel mai tare!”

Cătălin Botezatu, desfiinţat de Bianca Rus

Vedeta nu s-a putut abţine şi l-a desfiinţat pe designer. „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat.

Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine„, a scris Bianca Rus pe pagina de Facebook.

Mesaj Pt Bote
Sa -ți permiți sa cumperi cârpe de la Botezatu 🤣🤣, un om normal lucrează 2 ani ,ma îmbrac după bugetul…

Publicată de Rus Bianca pe Joi, 11 martie 2021

Citeste si:  Dan Barna, despre sporurile bugetarilor: Anul acesta va fi o lege în Parlament privind salarizarea în sectorul public

Cui îi lasă Cătălin Botezatu averea de MILIOANE DE EURO

Celebrul designer a trecut prin momente cumplite în urma celei de-a doua operații pentru cancer.

Cătălin Botezatu a trecut printr-o perioadă extrem de grea, însă și-a revenit. Mai exact, acesta a făcut cea de-a doua operație pentru cancer în Turcia. Specialiștii turci i-au găsit o tumoră canceroasă în urmă cu un an și i-au extirpat jumătate de colon, iar starea lui de sănătate s-a ameliorat. Deşi a răspuns foarte bine tratamentelor, designerul a avut nevoie de o altă intervenție.

Citeste si:  Arbitrul Cătălin Popa, faza meciului UTA - Dinamo! A alunecat pe teren și i-a încurcat pe jucători | FOTO

Creatorul de modă va lăsa lucruri de valore unor persoane foarte apropiate, dar și unor instituții din țară și din străinătate.

Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, scrie wowbiz.ro.

Citeste si:  Ce mașină deține ministrul Transporturilor Cătălin Drulă?

Citeste articolul pe RomaniaTV

 19 total views