Abonare la google news

Cătălin Botezatu a decis! Cui îi lasă averea de MILIOANE DE EURO

Cătălin Botezatu a decis! Designerul a trecut printr-o perioadă extrem de grea, însă și-a revenit. Mai exact, acesta a făcut cea de-a doua operație pentru cancer în Turcia. Specialiștii turci i-au găsit o tumoră canceroasă în urmă cu un an și i-au extirpat jumătate de colon, iar starea lui de sănătate s-a ameliorat. Deşi a răspuns foarte bine tratamentelor, designerul a avut nevoie de o altă intervenție.

Celebrul designer a decis deja cui îi va lăsa averea pe care a strâns-o până acum. Creatorul de modă va lăsa lucruri de valore unor persoane foarte apropiate, dar și unor instituții din țară și din străinătate.

Citeste si:  ULTIMA ORĂ Persoanele din Etapa a II-a vor fi reprogramate din 28 ianuarie și vor fi înștiințate prin SMS și e-mail despre noile date și intervale orare/ Vaccinul Moderna va fi administrat de la 1 februarie

Citește și: Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar. Mesajul CUTREMURĂTOR după înmormântarea tatălui

Cătălin Botezatu a decis! Cui îi lasă averea de MILIOANE DE EURO

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Citeste si:  Anunț de ultimă oră despre vaccinarea profesorilor. Milioane de părinți trebuie să afle

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, scrie wowbiz.ro.

Citeste si:  Nicușor Dan, despre problema căldurii în Capitală: „Urmează trei luni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate”

Designerul le-a mărturisit fanilor că se simte bine după operație, dar îi este foarte greu să respecte recomandările medicilor, mai ale să evite stresul pe cât de mult posibil. „N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune stai acasă să te odihnești! Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 51 total views