duminică 26 septembrie 5:01 PM

Abonare la google news

Câtă răbdare va avea Mihai Rotaru cu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Nu-l lasă nimeni un an! După două-trei înfrângeri, încep problemele”


Florin Prunea este de părere că Mihai Rotaru nu va avea foarte multă răbdare cu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, dacă rezultatele nu vor fi cele dorite.


Chiar dacă între „Reghe” și finanțatorul oltenilor există o prietenie veche de 15 ani, fostul portar al naționalei este de părere că totul se poate transforma radical dacă echipa începe să lege câteva înfrângeri consecutive.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova în această vară, după ce și-a încheiat aventura în Arabia Saudită, la Al Ahli. Acesta a fost foarte aproape să preia echipa în iarnă. Toate detaliile au fost puse la punct, biletele de avion erau cumpărate, însă ceva neprevăzut a intervenit, iar mutarea s-a amânat cu câteva luni.

Rezultate mai presus de prietenie la Universitatea Craiova?

Florin Prunea este de părere că Laurențiu Reghecampf nu are niciun motiv să fie prea liniștit la Universitatea Craiova, chiar dacă pare că patronul îi acordă verbal toată susținerea. Mihai Rotaru este un tip orgolios, care investește bani frumoși în echipă și care vrea rezultate imediate. În caz contrar, înlocuiește antrenorii fără probleme.

„Craiova are o echipă foarte puternică. I-a întors la echipă înapoi pe Bălașa și Mateiu. Reghecampf este un antrenor care nu acceptă. E clar că au fost niște probleme acolo. E bine că au bătut palma și s-au înțeles. Este un campionat lung. Una peste alta, Universitatea este în creștere. Au nevoie de niște rezultate pentru a veni acolo sus. Când vine vorba de fotbal, Reghecampf nu trebuie să fie liniștit. Domnul Rotaru a demonstrat că atunci când nu merge treaba ai plecat. Acum ce facem? Dacă sunt prieten cu tine, nu te mai pun antrenor? La grătare ies cele mai bune afaceri. La Craiova, mai greu să lași un antrenor un an sau doi. Dacă pierzi două-trei meciuri, începe balamucul. Rezultatele te țin în funcție”, a declarat Florin Prunea, la Prosport.ro Live.

După nouă runde, Universitatea Craiova este la jumătatea clasamentului, având o linie nu tocmai pozitivă: patru victorii, un rezultat de egalitate și patru înfrângeri.

0) ? window.innerWidth : screen.width; var player_id = „28209”; if (width

Prosport.ro