miercuri 8 decembrie 11:56 AM

Abonare la google news

Cât de mari sunt problemele pentru Messi la PSG. Mbappe a explicat momentul-cheie din partida cu Brugge


Problemele lui Messi cu adaptarea la PSG încă sunt de actualitate, iar Kylian Mbappe a dezvăluit cum încearcă să îl ajute pe starul argentinian să prindă încredere. Cei doi au făcut din nou super echipă în atacul PSG-ului și în partida cu Club Brugge din Champions League și-au trecut în cont câte o dublă.


„Trebuie să joace cu încredere!”. Cât de mari sunt problemele pentru Messi la PSG

Lionel Messi a bifat marți seară a 14-a apariție în tricoul lui PSG, reușind să se remarce și cu o dublă, însă problemele de adaptare îi dau în continuare bătăi de cap.
Cel puțin asta a lăsat de înțeles Kylian Mbappe la interviul de după meci. Internaționalul francez de 22 de ani i-a făcut cadou un penalty lui Messi la duelul cu Brugge din ultima rundă a grupelor Champions League. În ultimele 15 minute ale partidei, Messi a obținut o lovitură de pedeapsă și, în mod normal, aceasta trebuia transformată de Mbappe. Cu toate acestea, francezul i-a făcut semn lui Messi să execute și argentinianul s-a conformat.
Messi a transformat cu succes penalty-ul și a reușit o dubla.

Kylian Mbappe, care i-a oferit pasa decisivă lui Messi și la primul gol, și-a explicat gestul. Tânărul atacant spune că în acest mod încearcă să îl ajute pe Messi să își depășească problemele de încredere:

O să avem nevoie de Messi. El rămâne Lionel Messi. Vom avea nevoie de el pe parcursul sezonului și sunt sigur că ne va ajuta când apar meciurile importante.

Trebuie să joace cu încredere în el în aceste meciuri. Ne-o va da și nouă înapoi. E bine pentru el că a marcat două goluri, dar e la fel de bine și pentru noi, în viitor”, a explicat francezul, potrivit PSGTalk.

6 goluri și 3 pase decisive a reușit Leo Messi în 14 meciuri jucate la PSG.

Nu este prima oară când Mbappe recurge la un asemenea gest. „Există un penalty, el trage! Punct”

Un moment similar s-a petrecut și la finalul lunii octombrie, tot într-un duel de Champions League. În partida tur cu RB Leipzig, la scorul de 2-2, Kylian Mbappe a obținut o lovitură de pedeapsă. Francezul i-a făcut imediat semn lui Messi că poate executa penalty-ul și argentinianul a înscris golul victoriei.

Este normal, e vorba de respect. Este cel mai bun jucător din lume și este un privilegiu că joacă alături de noi. Am spus asta întotdeauna. Există un penalty, el trage. Punct”, spunea Mbappe, după duelul cu Leipzig.

Tot în finalul partidei cu RB Leipzig, Messi i-a întors favorul lui Mbappe. Hakimi a obținut un penalty în minutul 90+4, iar Messi i-a transmis lui Mbappe să execute. Din nefericire, francezul a ratat:

La a doua lovitură de pedeapsă mi-a spus: „Ia mingea!”. Era sfârșitul. Mi-a dat-o și eu am luat-o”, a explicat Mbappe.

Sebastien Haller bate record după record în Champions League! I-a mai spulberat o reușită lui Haaland și l-a egalat pe Ronaldo.

Playsport.ro