sâmbătă 11 septembrie 5:00 PM

Abonare la google news

Carmen Iohannis, apariţie răvăşitoare la braţul preşedintelui Klaus Iohannis. Ţinuta care a întors capete

În cursul acestei zile, Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au participat la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal, Guvernatorul Transilvaniei (300 ani), la Sibiu. Ținutele pe care le-au purtat au fost, cu adevărat, impecabile!


În data de 11 septembrie 2021, Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenți la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal, Guvernatorul Transilvaniei. Evenimentul a avut loc la Sibiu. Atât Președintele țării, cât și Prima Doamnă au purtat ținute impecabile! Carmen Iohannis a purtat o rochie semnată Andreea Tincu, aceasta făcând parte din echipa de designeri ai soției Președintelui Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen, la evenimentul din Sibiu. Sursă foto: Facebook Andreea Tincu


Citește și CINE ESTE FEMEIA CARE L-A ÎNSOȚIT PE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, LA ZIUA MARINEI ROMÂNE ÎN WEEKEND

Președintele României, Klaus Iohannis, a dezvelit, împreună cu primarul Sibiului, Astrid Fodor, statuia baronului Samuel von Brukenthal.

„Apreciez în mod deosebit contribuţia tuturor celor care au făcut posibilă aşezarea statuii lui Samuel von Brukenthal în inima civică a Sibiului, în faţa muzeului care-i poartă şi îi duce mai departe numele, moştenirea şi strădania! Vă felicit pentru concretizarea acestui proiect atât de apropiat de inima sibienilor! Gestul de respect pentru marele iluminist transilvănean este un îndemn la preţuirea personalităţilor şi a valorilor trecutului. Să fim, aşadar, recunoscători pentru eforturile şi sacrificiile, opţiunile şi proiectele care ne-au plasat la loc de cinste în marele concert universal al civilizaţiilor”, a afirmat Iohannis, în discursul său.

„Ea a crescut pe seama meşteşugurilor şi a negoţului, pentru a-şi găsi împlinirea prin dezvoltarea civică, ce a fructificat cunoaşterea şi înţelegerea lumii şi a societăţii. Un catalizator important în acest proces l-a reprezentat diversitatea culturală şi spiritul de toleranţă al locuitorilor acestor meleaguri. Locul în care ne aflăm este cea mai bună ilustrare a forţelor care au contribuit la dezvoltarea Sibiului şi a perspectivelor sale. În cel mai amplu spaţiu public al comunităţii, între locurile spiritualităţii şi instituţiile locale, se ridică, de peste 200 de ani, reperele majore ale culturii şi europenităţii noastre: palatul, muzeul, colecţia şi biblioteca lui Samuel von Brukenthal”, a continuat Klaus Iohannis.

Sursă foto: Facebook Andreea Tincu – ținutele sunt semnate Andreea Tincu / arhivă Cancan.ro

Cancan.ro


Stirile.eu