luni 24 mai 10:24 AM

Abonare la google news

Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu: „Am analizat numerologia lui”


Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu. Vedeta i-a analizat cifra destinului și spune că nu a fost vorba despre nicio cumpănă peste care acesta nu a reușit să treacă, ci a trăit exact atât cât i-a fost scris să trăiască.


Citeşte şi: Cum să faci bani în pandemie. Carmen Harra, despre investiţii în 2021

Am analizat numerologia lui Ion Dichiseanu și arată că a trăit exact cât i-a fost dat și a fost un om longeviv.

Cu Ion Dichiseanu am fost în multe turnee prin România, pe vremea când aveam 20 de ani. A fost un om senzațional, extrem de talentat și de elegant, un adevărat star de Hollywood. Îmi amintesc un moment comic dintr-un turneu.

Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu

Toți artiștii călătoream într-un autocar imens. Draga Olteanu Matei – Dumnezeu să o odihnească! – avea un monolog pentru care avea nevoie de o gâscă sau de o găină, iar după fiecare spectacol, oamenii îi lăsau păsările cadou.

Și așa s-a umplut autocarul de toate orătăniile care își făceau nevoile pe unde apucau, măcăneau și cotcodăceau. Iar Ion Dichiseanu, îmbrăcat mereu la patru ace și parfumat, se uita lung la Draga și la păsările pe care ea le colecționa. La un moment dat, a apărut în autocar și un purceluș… Sunt amintiri frumoase!”,  a declarat Carmen Harra, pentru Impact.ro.

Carmen Harra, previziune şocantă pentru 2021

Carmen Harra a făcut o nouă previziune pentru anul 2021 în care atenționează că nu vom avea parte de momente fericite. Clarvăzătoarea atrage atenția că omenirea se va confrunta cu alte nenorociri după ce 2020 a fost anul pandemiei de Covid-19.

2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care omenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău.

Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a spus Carmen Harra.

Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a completat Carmen Harra.

Romaniatv.net