25 septembrie 12:01 PM

Abonare la google news

Care este programul vizitei preşedintelui Germaniei la Chişinău

Frank-Walter Steinmeier va fi întâmpinat, pe 29 septembrie, cu onoruri militare, la Preşedinţia Republicii Moldova, la ora 11.35, după care vor avea loc o serie de întrevederi cu preşedintele Maia Sandu şi cu membrii delegaţiilor. Oficialii au programate declaraţii pentru presă la 13.45. Iar la 14.10, preşedintele Frank-Walter Steinmeier va depune flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Ulterior, oficialul german se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavriliţa şi cu preşedintele Parlamentului, Igor Grosu. În aceeaşi zi, preşedintele federal va inaugura, împreună cu Maia Sandu, Forumul de afaceri moldo-german.

Preşedintele federal va vizita Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală a Republicii Moldova şi Colegiul de Inginerie din Străşeni. Va avea o discuţie cu un grup de primari din satele şi oraşele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German. Pe finalul vizitei, pe 30 septembrie, cei doi preşedinţi vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chişinău. Evenimentul va începe la 13.45.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul