vineri 3 decembrie 6:03 PM

Abonare la google news

Care este numele real şi ce vârstă avea Ion Şmecheru? Ce i-a scris familia lui Culiţă Sterp pe cruce


Vestea că ”Ion Șmecherul” s-a stins din viață a provocat durere în rândul oamenilor care îl cunoșteau și care erau obișnuiți să râdă la videoclipurile cu el. Iată ce vârstă avea  cel mai carismatic personaj de pe rețelele de socializare, dar și care era numele său real.


“Ion Șmecherul” era un personaj îndrăgit de fani, care apărea constant în vlog-urile lui Iancu Sterp. De altfel, tânărul și familia sa l-au ajutat pe bărbat să-și construiască o casă nouă. În acest proiect au contribuit și fanii, care au donat bani, fiecare cât a putut. Oamenii îl iubeau pentru că tot timpul era vesel și cu zâmbetul pe buze în ciuda traiului modest pe care îl avea.

(VEZI ȘI:ULTIMELE IMAGINI CU ”ION ȘMECHERUL”. BĂRBATUL ABIA SE MUTASE ÎN CASĂ NOUĂ)

Ca orice om, ”Ion Șmecherul” avea un viciu: băutura. Ca orice viciu dus la extremă, alcoolul în care își găsea fericirea i-a pus capăt zilelelor. La doar 34 de ani, bărbatul a murit după ce a intrat în comă alcoolică.

Care este numele real al lui ”Ion Șmecherul”

S-a autointitulat ”Ion Șmecherul”, iar toată lumea așa îl cunoștea și așa a devenise faimos, dar numele său real era Ion Mocanu. Celebrul cioban nu avea familie, nu avea casă, dar se bucura de aprecierea vecinilor, prietenilor și oamenilor din preajma lui. Trăia o viață modestă, iar asta i-a mobilizat pe cei care-l iubeau să pună mână de la mână și să-i construiască o casă. Ion Mocanu și-a văzut visul devenit realitatea, însă patima pentru alcool l-a împiedicat să se bucure de noua locuință.

Vestea tristă a fost confirmată de Culiță Sterp, care a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

(VEZI ȘI:CUM ARATĂ TÂNĂRA CU CARE S-A IUBIT ION ȘMECHERUL, ÎNAINTE SĂ FIE GĂSIT FĂRĂ SUFLARE. MOTIVUL PENTRU CARE PROTEJATUL FAMILIEI STERP A PĂRĂSIT-O PE FATĂ)

Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolica și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a anunțat Culiță Sterp, pe o rețea socială.

Sursa foto: Arhiva CANCAN

Cancan.ro