vineri 19 noiembrie 5:48 PM

Abonare la google news

Care este condiția pentru ca CFR să intre în insolvență. Scenariul prezentat de Gigi Becali

Chiar dacă nu crede că CFR o să intre în insolvență, rivalul Gigi Becali nici nu îi liniștește pe fanii din Gruia. În ciuda asigurărilor venite de la conducerea clubului, situația financiară a campionilor nu este una foarte bună, dimpotrivă. Datoriile sunt destul de mari, iar patronul Nelu Varga ar putea să apeleze la o metodă radicală. pentru a scăpa de ele.


La fel ca și Dinamo, ar fi a doua oară când CFR-ul ar apela la procesul de insolvență. Prima dată clujenii au scăpat, după ce noul patron a plătit sume importante și a investit masiv. De aceea, nici marele rival, Gigi Becali, nu este foarte convins că se va ajunge în această situație.

Există un scenariu prin care CFR să intre în insolvență. Anunțul lui Gigi Becali

Finanțatorul din Pipera încă nu a desfăcut șampania. Omul cu bani de la FCSB nu crede că echipa din Gruia este într-o situație atât de dificilă. Mai ales după ce Nelu Varga a băgat bani mulți la echipă. Omul de afaceri din Cluj are un obecitv clar.


De ce să mă bucur, nu este cazul. nu cred că intră în insolvență, nu au de ce. Poate doar dacă nu ia titlul. Cred că Varga încearcă să dea lovitura și să intre în Liga Campionilor. Așa că încearcă și el, dar depiunde de titlu. Dacă nu ia campionatul, da, atunci cred că bagă echipa în insolvență. Sunt șanse atunci, este de părere Gigi Becali.

„Nu se pune problema insolvenței”. Șefii din Gruia nu iau în considerare acest scenariu

Noul președinte în Gruia a comentat, de curând, pe marginea acestui subiect. Fostul arbitru, Cristi Balaj, a recunoscut că există probleme, dar a negat că se pune problema intrării în insolvență. Dar rezultatele în cupele europene trebuie să se îmbunătățească.

Este exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli. Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu.

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club, a comentat Balaj

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !