2 iunie 8:06 PM

Abonare la google news

Căpitanul Marius Marin e aproape de o altă echipă din Liga 1!

Căpitanul naționalei de tineret, Marius Marin, este aproape de o altă echipă din Liga 1! Nu, nu este vorba despre FCSB și nici despre campioana CFR Cluj. Internaționalul român a trezit interesul unei alte echiăe din Liga 1. Negocierile sunt în plină desfășurare. Care este gruparea care vrea să îl convingă pe mijlocașul în vârstă de doar 22 de ani?

Căpitanul Marius Marin, dorit de FCSB și CFR Cluj, e aproape de o altă echipă din Liga 1!

Căpitanul naţionalei României U21 știe deja unde va juca în sezonul următor. Tânărul fotbalist a avut o evoluție extrem de bună în acest sezon. Jucătorul care e legitimat la Pisa, în Serie B, a spus, anterior, că îşi doreşte să continue în Italia. Tot el a afirmat că exclude, pentru moment, o revenire în România, unde a jucat la ASU Poli Timişoara. În ciuda declarațiilor făcute de către Marius Marin, au apărut zvonuri potrivit cărora căpitanul de la U21 a ajuns pe lista celor de la FC U Craiova. Oltenii vor să își întărească lotul după promovare. Și cum ar putea să facă asta altfel, decât dând o nouă lovitură pe piața transferurilor. Așa au ajuns la Marius Marin.

Negocierile sunt în plină desfășurare

Se pare că propunerea Craiovei ar fi undeva la 500.000 de euro. Cele două părți vor continua să negocieze. Oltenii mai au și alte obiective importante în perioada de mercato.

O să surprindem pe mulți. Vrem să aducem jucatori de prima ligă din Belgia și chiar din Italia.”, a transmis Adrian Mititelu Junior, potrivit celor de la sport.ro.

Pe aceleasi filieră au lucrat cei de la FC U Craiova si în ultimul an. Astfel, în Bănie au ajuns mai mulți jucători trecuți prin ligile inferioare italiene. Printre fotbaliștii aflați în această situație se numără Paramatti, Compagno, dar și belgienii Baeten si Huyghebaert.

Marius Marin, căpitanul naționalei României U21 / Foto: Sport PicturesMarius Marin, căpitanul naționalei României U21 / Sursa Foto: Sport Pictures

Marius Marin, în atenția lui Gigi Becali și a celor de la CFR Cluj

Marius Marin ar fi atras, la un moment dat, atenția celor două rivale din Liga 1. Interesul pentru el a fost manifestat după prestațiile reușite în tricoul naționalei U21, în preliminariile Campionatului European din acest an, unde a fost convocat în premieră de Mirel Rădoi, selecționerul echipei în prima parte a campaniei, datorită combativității și agresivității pozitive din joc.

Jucătorul de națională a făcut pasul în Italia la 18 ani, în 2016, când Sassuolo l-a transferat​, pentru echipa Primavera, de la ACS Poli Timișoara. După trei ani în care a fost legitimat la Sassuolo, timp în care a fost și împrumutat la Catanzaro și Pisa, formația toscană a decis să-l achiziționeze definitiv. 400.000 de euro au plătit oficialii formației pentru mijlocașul de 22 de ani. Acum ei cer 2 milioane de euro în locul lui Marius Marin.

Citeste articolul pe PlaySport