2 iunie 9:06 PM

Abonare la google news

Când și cu cine va juca Sorana Cîrstea la Roland Garros, în turul III

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 54 WTA) este în turul 3 la Roland Garros, după ce a învins-o pe Martina Trevisan ( 27 de ani). Iubita lui Ion Ion Țiriac va avea o adversară dificilă la cel de-al doilea turneu de Mare Șlam al anului.

Când și cu cine va juca Sorana Cîrstea la Roland Garros, în turul III

Sorana Cîrstea a arătat un spirit de luptă formidabil în turul secund la Roland Garros. Românca a depășit-o pe Martina Trevisan (97 WTA) în trei seturi. Sportiva din Târgoviște a învins-o pe italiancă după nu mai putin de 157 de minute de joc acerb. Este pentru prima dată, de la ediția 2014 când Sori avansează în a treia rundă competițională a turneului de mare slem de la Paris.

A fost un meci dificil. Nu am jucat cum aș fi dorit, dar am compensat cu inima, cu atitudinea și cu picioarele. Sunt foarte mândră de acest lucru! De multe ori, atitudinea compensează o lovitură de dreapta mai slabă sau un retur mai slab. Cred că asta a făcut diferența. Mi-am dorit mult victoria. Sunt foarte mândră de modul în care am luptat! Au fost mulți spectatori italieni, dar era normal să o încurajeze. Din punctul ăsta de vedere nu am avut niciun fel de probleme. Și suporterii români au fost prezenți, le mulțumesc! Mi s-a părut o atmosferă foarte frumoasă, foarte plăcută. E o bucurie să avem din nou energia din partea fanilor, este altceva față de un stadion gol. Nu am fost distrasă.”, a declarat Cîrstea, la finalul meciului cu numărul 97 mondial, conform Eurosport.

Ediția 2021 a Roland Garros se va disputa la Paris în perioda 30 mai – 13 iunie.

Cu ea va juca Sorana Cîrstea în turul trei de la Roland GarrosCu ea va juca Sorana Cîrstea în turul trei de la Roland Garros / Sursa Foto: Tennis World USA

Adversară dificilă pentru sportiva din România

Sorana Cîrstea va juca în runda următoare contra unei sportive mai dificile. Iubita lui Ion Ion Țiriac o va întâlni pe Daria Kasatkina (37 WTA). Aceasta din urmă a eliminat din competiție numărul 11 mondial. Este vorba despre Belinda Bencic. Partida dintre cele două jucătoare de tenis s-a terminat cu scorul de 6-2, 6-2. De notat este că Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina s-au mai întâlnit, însă doar o singură dată. Confruntarea a avut loc pe zgura de la Madrid, în 2018. La acel moment, rusoaica s-a impus în minimum de seturi, 6-3, 6-1.

Meciul dintre Cîrstea și Kasatkina va avea loc vineri, 4 iunie. Ora de start va fi anunțată de organizatorii francezi în cursul zilei de joi, 3 iunie. Partida va fi transmisă de playsport.ro.

Citeste articolul pe PlaySport