Abonare la google news

Când se redeschide Therme. Veste mult așteptată pentru români!

Când se redeschide Therme. Therme își redeschide porțile de pe 7 iunie, după luni de zile în care a stat închisă din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei. De la 1 iunie este permis accesul la piscinele interioare.

Când se redeschide Therme. „Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Insă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectăm cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptăm din nou în același loc uimitor. Te invităm să experimentezi viitorul wellbeing-ului. It’s time to Therme!”, au anunțat reprezentanții Therme pe Facebook.

În pandemie, Therme a avut pierderi de milioane de lei. Veniturile au scăzut cu aproape 80% anul trecut. Au fost raportate venituri de doar 29,6 milioane de lei, în timp ce în 2019 cifra de afaceri a fost 136 de milioane de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

Trei milioane de români, adică aproape 1 din 5 români care locuiesc în ţară, şi un milion de turişti străini au vizitat Therme în cei patru ani de la deschiderea complexului termal din nordul Bucureştiului, iar investiţiile totale au depăşit în această perioadă 100 milioane euro, a anunţat joi compania într-un comunicat.

„Therme, cel mai mare centru de relaxare şi wellness construit greenfield din Europa dar şi cea mai exotică destinaţie din România 365 de zile pe an, atrage turişti nu doar din Bucureşti sau din alte oraşe ale ţării ci şi multi turişti străini, peste 25 % dintre clienţii centrului provenind din ţări precum Italia, Bulgaria, Israel, UK, Germania sau SUA”, arată compania.

Odată cu inaugurarea acestei investiţii, Bucureştiul a devenit una dintre cele mai importante atracţii din zona turismului de relaxare şi wellness, alături de prima şi cea mai veche capitală termală atestată istoric, Roma, spun reprezentanţii Therme.

Capitala României se afla pe primul loc în topul destinaţiilor turistice din Europa cu cel mai mare potenţial de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinaţii Urbane 2019, cu peste 1,4 milioane de turişti care au apelat la serviciile de cazare.

Și bazinul acoperit de la Dinamo se redeschide de pe 5 iunie

„Începând de sâmbătă, 5 iunie, deschidem pentru public bazinul acoperit din incinta CS Dinamo. Amatorii de înot vor putea reveni în bazinul acoperit Dinamo, începând cu finele acestei săptămâni.

Pentru respectarea reglementărilor în vigoare, accesul se va face pe intervale orare de 1,5 ore în ziua de sâmbătă, respectiv 2 ore în ziua de duminică, astfel:

Sâmbătă: 14:30 – 16:00; 16:15 – 17:45; 18:00 – 19:30.

Duminică: 10:00 – 12:00; 12:30 – 14:30; 15:00 – 17:00; 17:30 – 19:30.

După fiecare interval orar bazinul va fi eliberat pentru dezinfectare.

Biletul de intrare pentru o ședință este de 35 de lei.

Pentru început nu se vor pune în vânzare abonamente din cauza impredictibilității.

Accesul se va face direct, fără programări telefonice, în limita numărului de persoane impus de normele în vigoare.

Accesul în bazin se va face cu respectarea normelor în vigoare, privind prevenirea infecției cu coronavirus. La intrarea în bazin se va efectua triajul epidemiologic, constând în măsurarea temperaturii și completarea formularului pe proprie răspundere.

IMPORTANT! Pentru zilele de sâmbătă și duminică se pot achiziționa bilete de intrare încă de mâine (vineri, 4 iunie), direct de la casieria bazinului acoperit, începând cu ora 13:00. Informații se pot obține la nr. de telefon: 0743 145 875″.

Citeste articolul pe RomaniaTV