Abonare la google news

Când debutează Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru și Monica Niculescu la Jocurile Olimpice. Programul primei zile a turneului de tenis olimpic

Turneul de tenis olimpic debutează sâmbătă dimineață, 24 iulie, toate cele trei reprezentante ale României intrând pe teren la Tokyo! Mihaela Buzărnescu se duelează cu Alison Riske (SUA), după ora 09:30, iar dublul Raluca Olaru/Monica Niculescu înfruntă perechea Hao-Ching Chan/Latisha Chan (Taipei) după ora 06:30. 

Jucătoarele de tenis din România încep cursa pentru medalii la Tokyo! Mihaela Buzărnescu (168 WTA), singura româncă prezentă pe tabloul de simplu, debutează în jurul orei 09:30, în direct la Eurosport, întâlnind-o pe Alison Riske (36 WTA).

Monica Niculescu și Raluca Olaru fac tandem în proba de dublu, cele două având o misiune complicată, în jurul orei 06:30! Niculescu și Olaru se luptă cu Hao-Ching Chan și Latisha Chan, reprezentantele statului Taiwan fiind favorite numărul 5 la Jocurile Olimpice.

Când debutează Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru și Monica Niculescu la Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu va disputa ultimul meci programat pe Terenul 9 din Ariake Tennis Park, în fața americancei Alison Riske, după ora 09:30 a României!  „Miki” va intra pe teren după meciul de dublu feminin dintre Garbine Muguruza/Carla Suarez Navaro (Spania) și Elise Mertens/Alison Van Uytvanck (Belgia).

Celelalte două jucătoare de tenis ale României calificate la Olimpiadă, Raluca Olaru și Monica Niculescu, care fac tandem în proba de dublu, forțează surpriză în fața favoritelor 5, Hao-Ching Chan și Latisha Chan din Taipei! Partida va avea loc pe Terenul 11, după meciul de dublu masculin Wesley Koolhof/Julien Rojer (Olanda) – Sander Gille/Joran Vliegen (Belgia).

Mihaela Buzărnescu a câștigat singura confruntare directă cu Alison Riske în circuit

Mihaela Buzărnescu are o misiune dificilă, dar nu imposibilă la debutul ei la Jocurile Olimpice! Bucureșteanca, acceptată în ultimul moment la Olimpiadă, a câștigat singurul meci direct în circuit cu Alison Riske, scor 7-6(5), 6-1 în sferturile turneului de la Hobart 2018.

Dacă trece de primul tur, „Miki” o va întâlni în faza următoare pe câștigătoarea partidei dintre Kiki Bertens (Belgia, 21 WTA), favorită numărul 16 la Tokyo, și Marketa Vondrousova (Cehia, 41 WTA). Bertens a anunțat că își va încheia cariera de jucătoare profesionistă după Jocurile Olimpice.

Citeste articolul pe ProSport