17 martie 8:06 PM

Abonare la google news

„Călărețul singuratic” din Craiova! Imaginile cu un bărbat călărind un cal pe o ploaie torențială au devenit virale

Imaginile cu un bărbat călărind un cal pe o ploaie torențială au devenit virale în mediul online. „Călărețul singuratic”, așa cum a fost supranumit, a fost văzut pe un drum național din Craiova. Bărbatul i-a surprins pe ceilalți participanți la trafic, care au fost nevoiți să îl evite.

Pe drumul național din Craiova și-a făcut apariția un personaj bizar. Pe o ploaie torențială un om și calul acestuia au făcut spectacol pentru ceilalți participanți la trafic. În imaginile surprinse de un șofer se vede cum bărbatul îşi loveşte calul, ca să înainteze mai repede, iar ploaia le încurcă destul de mult drumul. (CITEȘTE ȘI: A ALERGAT TREI KILOMETRI, GOL-PUȘCĂ, PE STRĂZILE DIN CRAIOVA. SOȚUL ÎNCORNORAT A FILMAT FIECARE MOMENT)

În ciuda condițiilor neprielnice, bărbatul și calul nu par să fie deranjați nici de ploaie, nici măcar de restul mașinilor care au fost nevoite să îl evite. Întâmplarea i-a făcut pe mulți să scoată telefonul și să îl filmeze pe „călărețul singuratic”, care acum a devenit viral.

Un cal de oraș

Deși evenimentul poate să pară destul de bizar, o întâmplarea asemănătoare a avut loc în Craiova în urmă cu câteva luni, când un bărbat și-a scos calul la plimbare pe străzile din centrul orașului.  (VEZI ȘI: IMAGINI SURPRINZĂTOARE DIN CRAIOVA. A SCOS CALUL LA PLIMBARE PRIN CENTRUL ORAȘULUI. VIDEO)

Cei doi s-au plimbat minute bune printre pietoni, iar calul a dat dovadă de bune maniere, a așteptat la semafor, a trecut strada prin loc marcat. Calul și stăpânul său nu s-au sinchisit prea mult de cei din jur care priveau și filmau. Cei doi și-au făcut plimbarea ca și cum totul este câte se poate de normal.

 

Citeste articolul pe Cancan