Abonare la google news

„Câinii”, amical de lux cu Dinamo lui „Il Luce”: „Acesta va fi primul meci european pentru DDB!”

Dinamo București va profita din plin de întreruperea campionatului, cauzată la sfârșitul acestei luni de acțiunile loturilor naționale, și va susține un amical de lux în Ucraina cu Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu.

Suporterii „albroșilor” au anunțat perfectarea acestui duel printr-un comunicat oficial, imediat după ce formația lui Jerry Gane a obținut calificarea în semifinalele Cupei României obținută în urma victoriei cu Dunărea de la Călărași, scor 3-1.

Citeste si:  Schimb de replici între Cioloș și premierul Sloveniei pe tema cenzurării presei. Parlamentul European nu e un festival de film pentru propagandă obscură vs. Slovenia nu datorează nimic Bruxelles-ului

„Campania DDB pentru licenţă continuă cu pasul 3! În demersul nostru am fost sprijiniţi necondiţionat de către Mircea Lucescu, membru Elite DDB şi managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nicio altă prezentare. Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi. Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo Bucureşti se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe Stadionul Olimpic din Kiev şi va reprezenta, practic, primul meci european pentru DDB”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Citeste si:  Nomandland este marele câștigător al Premiilor Oscar, "colectiv" rămâne cu cele două nominalizări

Fanii anunță că fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenţei pentru sezonul următor.

„Pe această cale îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu, domnului Răzvan, și domnului Surkis, și el își dorește foarte mult să ajute Dinamo și îi mulțumim. Jucăm la Kiev, pe un stadion de 60-70.000 de locuri. Domnul Surkis vrea să ne ajute, să închiriezi stadionul deja e un cost foarte mare”, a afirmat Mario Nicolae, conducătorul celor de la Dinamo.

Citeste si:  Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a început o vizită în Libia, măcinată de haos și instabilitate după căderea lui Muammar al-Gaddafi

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev are șanse mari să câștige titlul în Ucraina și este calificată în optimile Europa League, acolo unde o va întâlni în dublă manșă pe Villarreal.

Citeste articolul pe Cancan