Abonare la google news

Bugetul primăriei conduse de Piedone, adoptat cu voturile consilierilor USR-PLUS

Votul pentru bugetul Sectorului 5 a fost prilejul formării unei alianţe de moment la care nu se aştepta nimeni. Pe lângă susţinătorii tradiţionali ai lui Cristian Popescu Piedone, PSD şi PPU-SL, în şedinţa de Consiliul Local edilul s-a putut baza şi pe USR-PLUS.

Mai precis, cei cinci consilieri ai USR-PLUS din Consiliul Local al Primăriei Sector 5 au votat proiectul de buget propus de Cristian Popescu Piedone. Singurul partid care s-a abţinut la vot a fost PNL. 

Citeste si:  Marius Pavel, consilier general PSD la Primăria Capitalei: ”Este un abuz grav. Nicușor Dan interzice, ilegal, accesul consilierilor generali în sala de ședințe”

Potrivit unor surse participante, decizia consilierilor USR-PLUS este de neînţeles, cu toate că poate fi înţeleasă prin faptul că le-au dost acceptate câteva amendamente la buget. Mai ales liderii USR-PLUS au fost în ultimii ani unii dintre cei mai mari contestatari ai lui Piedone, edil care se afla în funcţie la Primăria Sector 4 în momentul incendiului de la Colectiv. 

Citeste si:  Încă un caz de lipsă de transparență: Compania de Investiții a Primăriei Sectorului 1 refuză și acum să spună câți bani a dat presei pentru publicitatea făcută unei machete de spital

Votarea bugetului de la Sectorul 5 este al doilea moment în care USR-PLUS ajunge să se poziţioneze alături de PSD, după ce consilierii generali s-au abţinut săptămâna trecută la votul privind bugetul Capitalei, ceea ce a însemnat respingerea acestuia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste si:  Peste 3.000 de persoane au participat la ceremonia de Paştele catolic, la Miercurea Ciuc

Citeste articolul pe Adevarul