Bugetarul de lux care a trimis BMW-ul instituției de la Timișoara la București ca să îi aducă prietena a fost demis. Ioan Nasleu a fost și consilierul lui Nicolae Robu

Ioan Nasleu, bugetarul de lux din Timișoara pus în funcție de ex-primarul Nicolae Robu, care a scandalizat presa locală prin chefurile cu interlopi, vacanțele exotice și injuriile la adresa adversarilor a fost demis din funcție.

Astfel, Consiliul de Administrație al Piețe SA l-a demis din funcția de director al companiei municipale pe Ioan Nasleu, pe fondul conflictului pe care acesta îl are cu primarul Dominic Fritz, scrie PRESSALERT.ro.

Citeste si:  GÂNDUL LIVE. Medicul nutriționist Simona Carniciu, despre viermele de făină, declarat sigur pentru consumul uman: „Este o bună sursă de proteină și de alți nutrienți!” - VIDEO

Nasleu este acuzat de un angajat al companiei municipale că în 2020, în plină stare de urgență provocată de pandemia de coronavirus, ar fi trimis un BMW – mașină a firmei publice, cu doi angajați, de la Timișoara la București pentru a o transporta în orașul pe pe Bega pe noua sa ”cucerire” și înapoi în capitală.

Dezvăluirea a fost făcută de un angajat al societății, care susține că a fost trimis de șeful din primărie. Mai mult, acesta susține că Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverință de angajator pentru prietena sa, Laura Aștileanu, despre care a scris că este ”colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”, că deplasarea persoanei respective este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Citeste si:  Iohannis, despre declarația ministrului Sănătății: O afirmație un pic nerumegată. Nu toți suntem de vină

Astăzi, după demiterea lui Nasleu, fostul primar Nicolae Robu a declanșat un atac virulent la adresa lui Dominic Fritz, pe care îl acuză că și-ar fi delegat semnăturile ”crezând că va scăpa de DNA”. Robu îl acuză pe primarul Timișoarei (USRPLUS) că ”vrea să prăduiască” banii timișorenilor prin ONG-urile care l-au sprijinit, susținând că un contract în valoare de peste 1 milion de lei ar fi fost scos la licitație ”total incorect” de directorul nou instalat. (foto: Ioan Nasleu / Facebook)

Citeste si:  Nicuşor are centrală! „Eu locuiesc într-o zonă din București care nu este conectată la sistemul de încălzire centralizată și probabil că am în casă undeva la 22°C”


Sursa: G4Media

 13 total views