luni 27 iunie 2:13 PM

Abonare la google news

Buget faraonic pentru Universitatea Craiova în viitorul sezon. Oltenii au obiective mari și bani mulți


Sorin Cârțu a anunțat că Universitatea Craiova va avea un buget foarte mare pentru nivelul Ligii 1 în sezonul viitor. Conform președintelui clubului din Bănie, acesta trebuia să se situeze inițial la 7.5 milioane de euro, dar a fost suplimentat ulterior la 11.5 milioane de euro.


Sorin Cârțu a anunțat că Universitatea Craiova va dispune în sezonul viitor de un buget de 11.5 milioane de euro

De asemenea, Sorin Cârțu a mai dezvăluit că Universitatea Craiova va mai dispune în această vară și de un buget de transferuri de 1 milion de euro, separat de cei 11.5 milioane. Acești bani vor fi folosiți, în primul rând, pentru aducerea a doi fundași centrali sub comanda lui Laszlo Balint. Dar și a unui nou atacant.

Din discuţiile pe care le-am avut în prima fază cu domnul Rotaru se vorbea de 7,5 milioane de euro. Am găsit înţelegerea din partea acţionarilor şi mergem către 11,5 milioane de euro. În bugetul acesta nu luăm în calcul să vindem vreun jucător, pentru că vrem să menţinem toţi jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut.

Mai avem un milion de euro special pentru transferuri, fără să influenţeze bugetul de 11,5 milioane de euro. Important este să găsim jucătorii care ne interesează.

Suntem în evaluări şi discuţii pentru aducerea a doi fundaşi centrali. Unul a venit în cantonamentul din Austria şi treburile sunt rezolvate. Am vrea să aducem încă un atacant central să aducem concurenţă pentru Markovic şi Koljic”, a spus Sorin Cârțu într-un interviu acordat pentru canalul oficial al Universității Craiova.

Oltenii fac eforturi pentru a nu mai repeta rușinea de anul trecut din Conference League

Toate aceste eforturi financiare sunt făcute pentru ca Universitatea Craiova să câștige măcar un trofeu în sezonul viitor și ca să aibă un parcurs cât mai lung în Conference League. În stagiunea trecută, formația din Bănie a părăsit competiția în turul doi preliminar, primul în care a intrat.

Atunci, albanezii de la KF Laci i-au învins pe olteni cu scorul general de 1-0. Și de această dată sorții i-au scos în cale echipei preluate recent de Laszlo Balint tot o echipă din Albania. Și tot în turul doi preliminar. Este vorba despre KF Vllaznia. De această dată, nu se va mai accepta sub nicio formă un eventual eșec, după cum a explicat același Sorin Cârțu recent.

Am înteles că sunt la vreo 100 de kilometri de Tirana. Nu avem nicio scuză, ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte. Să tragem niște concluzii radicale și comportamentul să fie altfel. Nimic nu se mai acceptă, de tipul cum a fost anul trecut. Ar fi o rușine și pentru noi, și pentru fotbalul românesc în general (n.r. – dacă Universitatea Craiova va fi eliminată de Vllaznia). Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”, a spus președintele Universității Craiova la Digi Sport.

Mihai Rotaru, misiune dificilă pentru a-i satisface lui Balint prima mare dorință. Jucătorul de la UTA care s-ar putea dovedi de neatins

 

 

Playsport.ro