Abonare la google news

București: Pasajul de la Doamna Ghica ar putea fi preluat de Primăria Sectorului 2

Construcția Pasajului suprateran de la Doamna Ghica, început în 2020 și la care lucrările sunt înghețate, ar putea trece de la Primăria Capitalei la Primăria Sectorului 2, a anunțat luni Nicușor Dan.

Primarul general al Bucureștiului a într-o conferință de presă că a discutat cu primarul sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS), adăugând că acesta ”şi-a arătat disponibilitatea de a prelua” obiectivul de investiţii.

Citeste si:  Pentru prima dată după 1989, UE vrea să impună sancțiuni Chinei

Acesta e motivul pentru care în bugetul pe 2020 al Primăriei General nu sunt prevăzuţi bani decât pentru plata datoriilor acumulate pentru realizarea acestui pasaj, a mai spus Nicușor Dan.

Pasajul de la Doamna Ghica e realizat în proporție de circa 40%, dar lucrările au fost blocate imediat după alegerile locale, Nicușor Dan explicând că primăria avea conturile blocate din cauza datoriilor. Pasajul ar trebui să traverseze intesecția de la Doamna Ghica dinspre Șoseaua Baicului / cartierul Pantelimon către Șoseaua Petricani.

Citeste si:  Raed Arafat: "Situaţia nu e stabilă. Unele judeţe au reintrat în scenariul galben. Uitaţi-vă la Marea Britanie, Franţa, Germania"

În acest moment, lucrările sunt oprite total, iar locuitorii din zonă se plâng de praful provocat de lucrări, de lipsa spațiilor verzi (toți copacii din zonă au fost tăiați) și de blocajele în trafic. (Foto: Lucrări pasaj Doamna Ghica. Sursa: Primăria Capitalei)


Citeste articolul pe G4Media

 10 total views