joi 11 noiembrie 7:04 PM

Abonare la google news

BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz: „Mă doare și nu pot juca!” Anunț foarte trist al campioanei noastre


Simona Halep (România, 22 WTA) s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian (România, 100 WTA), din cadrul turneului WTA 250 de la Linz (Austria)!


Simona Halep a anunțat că nu poate intra pe teren în semifinala de la Linz cu Jaqueline Cristian de joi seară din cauza unei accidentări la genunchi: „Din păcate, nu pot juca în semifinale după ce m-am accidentat la genunchi în meciul meu de ieri. Aș face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat și mă doare. Lucrurile se puteau înrăutăți dacă jucam astăzi. Vreau să le mulțumesc enorm fanilor și organizatorilor de aici”, a transmis Simona.

Practic, sezonul s-a încheiat pentru Simona Halep, având în vedere că turneul de la Linz era ultimul din programul ei! După retragerea constănțencei, Jaqueline Cristian avansează în finală și se va duela pentru titlu cu câștigătoarea partidei dintre americancele Alison Riske (73 WTA) și Danielle Collins (29 WTA), programată la ora 19:00.

Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz din cauza unei accidentări la genunchi

Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu conaționala Jaqueline Cristian, după ce miercuri seară a disputat un meci de peste două ore, care a epuizat-o din punct de vedere fizic! Halep a fost ținută în șah de Jasmine Paolini (Italia, 51 WTA), care a condus-o cu set și break pe campioana noastră! Halep nu a renunțat la luptă, dar efortul depus a lăsat urme, iar a doua favorită a turneului de la Linz s-a accidentat la genunchi.

Simona nu a mai putut intra pe teren pentru duelul cu Jaqueline Cristian, sportivă care va disputa finala de la Linz după ce a intrat pe tabloul principal ca lucky loser, profitând de o altă retragere, a Soranei Cîrstea. Halep a fost măcinată de accidentări în 2021! S-a mai confruntat cu probleme la gambă, coapsă, spate sau umăr. În ciuda retragerii înaintea semifinalei de la Linz, Halep va urca două locuri în clasament, până pe poziția 20 WTA!

Prosport.ro