Abonare la google news

BREAKING NEWS | Gigi Becali, un nou transfer bifat la FCSB: „Nu mai negociez, am luat astăzi unul de 1,95!” + Ce i-a spus Nicolae Dică despre Alex Crețu

Gigi Becali vrea să întărească apărarea FCSB-ului pentru sezonul următor, astfel că a anunțat transferul unui nou fundaș, după ce l-a adus pe Alex Crețu.

Latifundiarul din Pipera susține că s-a înțeles pentru transferul unui fundiaș din liga a doua germană, care măsoară 1,95 metri.

FCSB a terminat, actualul sezon de Liga 1, pe locul 2 din play-off.

Gigi Becali, un nou transfer bifat la FCSB

Omul de afaceri a declarat faptul că nu mai vrea ca FCSB să primească goluri cu capul, astfel că a transferat un fundaș cu talie, din liga a doua germană.

În plus, Gigi Becali susține că Alex Crețu, proaspăt transferat la FCSB, va fi folosit pe postul de fundaș central, deoarece Nicolae Dică i-a transmis că oferă randament pe acea poziție.

„Nu mai negociez, am luat astăzi unul de 1,95, liga a două germană, a mai jucat și în Austria. Nu vreau să mai primesc gol de la ăia de 1,60, nu vreau să dea el gol. Cel mai mult mi-e frică de cornere.

Nu mai întăresc, gata, avem doi fundași centrali, doi am spus că îmi trebuie. Pe Crețu îl folosesc fundaș central, am vorbit cu Dică, mi-a zis că joacă bine pe postul ăla. Nu mai trebuie să luăm gol cu capul, când vine Burcă să dea cu capul, ăla are 1,95, nu mai trebuie să dea de lângă el.

Miron și Cristea nu dau cu capul. Bine, de Miron mi-a plăcut mult în ultimul timp, a fost excepțional, mi-a plăcut foarte mult de el, lua față adversarului”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Citeste articolul pe ProSport