31 iulie 7:00 PM

Abonare la google news

BREAKING NEWS | Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Semnează!”

Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, după ce un celebru jurnalist din Italia a dezvăluit detalii de la negocierile dintre cele două părți.

După ce Nicolo Schira, un celebru jurnalist din Italia, a anunțat că FCSB a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan și că fotbalistul urmează să semneze un contract valabil până în 2026, Gigi Becali a confirmat informația.

Celebrul jurnalist italian a dezvăluit că internaționalul român va ajunge zilele următoare în Turcia pentru a efectua vizita medicală și a semna cu Galatasaray, iar Gigi Becali a oferit noi informații.

Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Latifundiarul din Pipera a anunțat că a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan și că fotbalistul urmează să semneze contractul cu gruparea din Turcia. „99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”, anunță Gigi Becali, conform Sport.ro.

Patronul FCSB a comentat despre transferul lui Moruțan și la AS.ro. „Nu s-a făcut încă. Negociem. Nu ştiu, probabil că o fi vorbit cu ei, acolo. Probabil or fi luat hotărârea să dea 10 milioane şi atunci au zis: «Da, domne’, dăm 10 milioane şi îl facem!» Mai repede ştiu ei acolo, jurnaliştii, decât noi aici. Probabil că vor face mâine oferta. Încă n-au trimis, dar suntem în contact. Eu am cerut 10 milioane. Ei au zis că 8, că 9. Eu am zis: «Domne, fără 10 milioane nu-ldau!’ Şi probabil că au luat hotărârea»”.

Olimpiu Moruțan va fi al doilea fotbalist român  care pleacă din Liga 1 la Galatasaray în perioada de mercato din această vară, după ce Universitatea Craiova l-a vândut pe Alexandru Cicâldău cu 6,5 milioane de euro grupării din Turcia.

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii turci anunțau că Galatasaray este dispusă să plătească 8 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Olimpiu Moruțan de la FCSB, sumă considerată mică de latifundiarul din Pipera. După ce vicecampioana României a fost eliminată din turul 2 preliminar al Conference League de Shakhter Karagandy, Gigi Becali a anunțat că e dispus să îl vândă pe mijlocașul său cu 10 milioane de euro.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,8 milioane de euro, Olimpiu Moruțan a fost cumpărat de Gigi Becali de la FCSB cu 700.000 de euro  în 2018, după ce mijlocașul jucase în trecut pentru FC Botoșani și U Cluj.

  • 104 meciuri, 14 goluri și 30 de asisturi are Olimpiu Moruțan la FCSB

Citeste articolul pe ProSport