vineri 11 iunie 9:24 PM

Abonare la google news

BREAKING NEWS | Gică Popescu, anunț bombă la ProSport Live! Fuziunea dintre Farul și Viitorul este o chestiune de ore: „Nu putem face asta singuri!”


Fuziunea dintre Farul și Viitorul este o chestiune de ore! Gică Popescu a dezvăluit la Prosport.ro Live detalii despre negocierile din ultima perioadă, mutarea fiind la un pas să se realizeze.


Fostul mare internațional român a explicat la Prosport.ro Live de ce fuziunea dintre Farul și Viitorul este cea mai bună soluție pentru ambele cluburi, după un sezon în care echipa lui Ciprian Marica a ratat promovarea, iar cea patronată de Gheorghe Hagi a fost la un pas să retrogradeze.

Gică Popescu, anunț bombă la Prosport.ro Live! „E cel mai bine dacă Farul și Viitorul se vor uni!”

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului FC Viitorul, a spus că există interes dinspre ambele părți, iar Gică Popescu a dezvăluit ultimele detalii.

„Au avansat (n.n. negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a spus Gică Popescu, la Prosport.ro Live.

„Cred că o să vorbim de o forță a fotbalului românesc dacă lucrurile vor merge așa cum își dorește Gică Hagi” – Marius Mitran, la Prosport.ro Live

Prosport.ro